Bijlagen bij COM(2012)83 - Verdere ontwikkeling van het strategische uitvoeringsplan van het Europees innovatiepartnerschap voor actief en gezond ouder worden

Dit is een beperkte versie

U kijkt naar een beperkte versie van dit dossier in de EU Monitor.

bijlage IV, punten 1 en 10.2).

[30]             Mededeling van de Commissie "Precommerciële inkoop: aansturen van innovatie voor het waarborgen van duurzame hoogkwalitatieve overheidsdiensten in Europa", COM(2007) 799 definitief van 14.12.2007.

[31]             Een onlinesite van het partnerschap zal verslag uitbrengen over de voortgang en de resultaten van het partnerschap, informatie over innovatie op het gebied van actief en gezond ouder worden verstrekken en een repertorium van gevalideerd feitenmateriaal bijhouden (Zie: http://ec.europa.eu/active-healthy-ageing en Twitter @EIP_AHA).

[32]             Zie strategisch uitvoeringsplan.

[33]             "Driedubbele winst voor Europa": betere gezondheid en levenskwaliteit voor de EU-burgers, duurzamere zorgstelsels en groter concurrentievermogen en meer groeimogelijkheden voor EU-bedrijven.

[34]             Werkdocument van de diensten van de Commissie "The pilot European Innovation Partnership on Active and healthy Ageing: first experiences on governance and process", SEC(2011) 1028 definitief van 1.9.2011.