Bijlagen bij COM(2013)231 - Groenboek - Voorbereid zijn op een volledig geconvergeerde audiovisuele wereld: groei, creatie en waarden

Dit is een beperkte versie

U kijkt naar een beperkte versie van dit dossier in de EU Monitor.

Bijlage VI waarborgt dat signalen die ongecodeerd zijn uitgezonden worden weergegeven op apparaten waarmee digitale televisiesignalen kunnen worden gedecodeerd.

[66]             Artikel 5, lid 1, onder b), van de toegangsrichtlijn 2002/19/EG als gewijzigd bij Richtlijn 2009/140/EG.

[67]             Artikel 6, lid 4, van de toegangsrichtlijn 2002/19/EG als gewijzigd bij Richtlijn 2009/140/EG.

[68]             Visuele elementen die tijdens een uitzending op het scherm verschijnen.

[69]             De ePrivacy-richtlijn en de voorgestelde regelgeving inzake gegevensbescherming tot wijziging van de huidige richtlijn gegevensbescherming.

[70]             Com(2012) 11 – Verordening van het Europees Parlement en de Raad betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens (algemene verordening gegevensbescherming).

[71]             Een pan-Europees zelfregulerend kader voor online-reclame op basis van surfgedrag ("behavioural advertising"- OBA). http://www.iabeurope.eu/news/self-regulation-framework.aspx.

[72]             Een algemene DNT-norm moet de technische details van een "signaal" beschrijven dat gebruikers via hun online apparatuur, met inbegrip van hun web-browser, naar hun provider kunnen kunnen zenden. Het signaal geeft hun trackingvoorkeuren aan. http://blogs.ec.europa.eu/neelie-kroes/donottrack/.

[73]             Een voorbeeld van een manier waarop hiervoor een oplossing is gevonden is ParentPort.

[74]             http://europa.eu/rapid/pressReleasesAction.do?reference=IP/12/445&language=NL.

[75]             Voorstel voor een richtlijn van het Europees Parlement en de Raad inzake de toegankelijkheid van de websites van overheidsinstanties COM(2012) 721 final.