Bijlagen bij COM(2018)170 - Tussentijdse evaluatie van de uitvoering van het programma "Europa voor de burger" 2014-2020

Dit is een beperkte versie

U kijkt naar een beperkte versie van dit dossier in de EU Monitor.

bijlage 4 bij het begeleidende werkdocument van de diensten van de Commissie.

(18)

Zie bijvoorbeeld het gedenkingsproject “In Between?” dat wordt beschreven in bijlage 4 bij het begeleidende werkdocument van de diensten van de Commissie.

(19)

Oproep tot het indienen van voorstellen inzake structurele steun aan organisaties die onderzoek naar Europees overheidsbeleid verrichten (denktanks) en maatschappelijke organisaties op Europees niveau — COMM-C2/01-2013.

(20)

Zie bijvoorbeeld het gedenkingsproject “Women, War and Peace” (Ierland) dat wordt beschreven in bijlage 4 bij het begeleidende werkdocument van de diensten van de Commissie.

(21)

Zie bijvoorbeeld het jumelageproject van San Bartolomé de las Abiertas (Spanje) en Lavernose-Lacasse (Frankrijk) dat wordt beschreven in bijlage 4 bij het begeleidende werkdocument van de diensten van de Commissie.

(22)

Zie bijvoorbeeld het netwerk van steden “Town to Town, People to People — Building A European Culture of Zero waste” (Nederland) dat wordt beschreven in bijlage 4 bij het begeleidende werkdocument van de diensten van de Commissie.

(23)

Tussen 2014 en 2016 hebben alle lidstaten en deelnemende landen, met uitzondering van het Verenigd Koninkrijk, Albanië, Bosnië en Herzegovina en Montenegro contactpunten aangewezen.

(24)

     Zie: http://ec.europa.eu/programmes/europe-for-citizens/projects/