Artikelen bij COM(2010)780 - Standpunt van de EU betreffende de tenuitvoerlegging van artikel 98 van de associatieovereenkomst met Algerije

Dit is een beperkte versie

U kijkt naar een beperkte versie van dit dossier in de EU Monitor.


Inhoudsopgave

Artikel 1

Het standpunt dat de Unie inneemt in de Associatieraad die is ingesteld bij de Europees-mediterrane overeenkomst tussen de Europese Gemeenschap en haar lidstaten, enerzijds, en de Democratische Volksrepubliek Algerije, anderzijds, inzake de tenuitvoerlegging van artikel 98 van die overeenkomst, wordt gebaseerd op het aan dit besluit gehechte ontwerpbesluit van de Associatieraad.

Artikel 2

Het subcomité bestaat uit vertegenwoordigers van de Europese Unie en vertegenwoordigers van de regering van de Democratische Volksrepubliek Algerije. Het wordt beurtelings voorgezeten door de partijen. Een vertegenwoordiger van de Europese dienst voor extern optreden bekleedt het voorzitterschap namens de Europese Unie. De Europese Commissie neemt deel overeenkomstig haar bevoegdheden. De lidstaten worden over de vergaderingen van de subcomité ingelicht en ervoor uitgenodigd.