Artikelen bij COM(2012)696 - Standpunt van de EU betreffende wijzigingen in enkele aanhangsels bij de Overeenkomst met Zwitserland inzake de handel in landbouwproducten

Dit is een beperkte versie

U kijkt naar een beperkte versie van dit dossier in de EU Monitor.


Artikel 1

Het standpunt dat de Europese Unie in het bij artikel 19, lid 1, van bijlage 11 bij de Overeenkomst tussen de Europese Gemeenschap en de Zwitserse Bondsstaat inzake de handel in landbouwproducten opgerichte Gemengd Veterinair Comité moet innemen over de wijziging van de aanhangsels 1, 2, 3, 5, 6 en 10 van bijlage 11, is gebaseerd op het in de bijlage bij dit besluit opgenomen ontwerpbesluit van het Gemengd Veterinair Comité.

Artikel 2

Besluit nr. 1/2012 van het Gemengd Veterinair Comité, ingesteld bij de Overeenkomst tussen de Europese Gemeenschap en de Zwitserse Bondsstaat inzake de handel in landbouwproducten, tot wijziging van de aanhangsels 1, 2, 3, 5, 6 en 10 van bijlage 11 bij de Overeenkomst wordt na goedkeuring bekendgemaakt in het Publicatieblad van de Europese Unie.

Artikel 3

Besluit nr. 1/2012 van het Gemengd Veterinair Comité ingesteld bij de Overeenkomst tussen de Europese Gemeenschap en de Zwitserse Bondsstaat inzake de handel in landbouwproducten treedt in werking op 1 januari 2013.