Bijlagen bij COM(2020)772 - Toepassing van het gemeenschappelijk systeem om illegale, ongemelde en ongereglementeerde visserij te voorkomen, tegen te gaan en te beëindigen (de IOO-verordening)

Dit is een beperkte versie

U kijkt naar een beperkte versie van dit dossier in de EU Monitor.

agreements_nl">https://ec.europa.eu/fisheries/cfp/international/agreements_nl


(33)

     Gefinancierd in het kader van het 11e Europees Ontwikkelingsfonds (EOF),

https://eur-lex.europa.eu/legal-content/NL/TXT/?uri=CELEX:32015R0322

(34)

     Ibid.

(35)

     Ibid.

(36)

     Bijlage 2 bij het Besluit van de Commissie over het jaarlijks actieprogramma voor 2018 ten behoeve van oostelijk en zuidelijk Afrika en de Indische Oceaan dat gefinancierd wordt uit het elfde Europees Ontwikkelingsfonds.

(37)

   Aan de hand van informatie van EU NAVFOR analyseert de Commissie waarnemingen en luchtopnamen van vaartuigen die mogelijk betrokken zijn bij visserij en aan visserij gerelateerde activiteiten, en in het bijzonder activiteiten die als een schending van de toepasselijke instandhoudings- en beheerregels kunnen worden beschouwd. Deze worden aan de Commissie voor tonijnvisserij in de Indische Oceaan toegezonden.

(38)

   UN/Cefact doet in dit verband momenteel belangrijk werk: het verkent de mogelijkheden om het FLUX-formaat daarvoor te gebruiken.

(39)

   PODV’s die door de EU zijn ondertekend, verplichten partnerlanden tot het openbaar maken van hun bilaterale overeenkomsten met andere partners en het toepassen van de beginselen van niet-discriminatie.