Een kijkje in de Brusselse keuken

Met dank overgenomen van J.A. (Jeanine) Hennis-Plasschaert i, gepubliceerd op maandag 19 oktober 2009, 12:58.

in Nieuws

De Europese verkiezingen liggen al weer een tijdje achter ons. Toch is het goed om ook op een later moment even terug te blikken. Het was immers van meet af aan duidelijk dat het geen eenvoudige klus zou worden. Europa is en blijft een lastig thema. En er moest hard geknokt worden om ook de komende jaren goed vertegenwoordigd te zijn in het Europees Parlement.

Natuurlijk is niet alles perfect verlopen maar feit is dat hard werken z'n vruchten hoe dan ook afwerpt. Niet klagen maar optimisme uitstralen, loont. En de VVD een regionale/lokale 'touch' geven, spreekt veel kiezers aan. En inderdaad, als het gaat om de campagne is er veel dank verschuldigd aan de vele vrijwilligers. Flyeren, posters plakken, de vele lokale en regionale activiteiten...het is van cruciaal belang!

Om mijn woorden van dank enigszins kracht bij te zetten, verstuurde ik deze zomer een uitnodiging voor een bezoek aan het Europees Parlement te Brussel. Woensdag 14 oktober jl. was het dan zover. Zo'n 80 VVD-ers namen een kijkje in de Brusselse keuken. Rondleiding, lunch maar ook een gesprek met vertegenwoordigers van Raad en Commissie evenals een lobbyist. Wij kijken terug op een geslaagde dag. Een dag die zeer zeker voor herhaling vatbaar is!

 
alttekst ontbreekt in origineel bericht
Bron: Blog Jeanine Hennis-Plasschaert