Over deze site

De EU-monitor stelt de gebruiker in staat om snel overzicht te krijgen over:

  • 1. 
    Door de Europese instellingen en de lidstaten gedane voorstellen
  • 2. 
    Nieuw verschenen stukken bij op basis van op bovengenoemde voorstellen gevormde dossiers
  • 3. 
    Voorstellen en stukken op de agenda van de Europese instellingen
  • 4. 
    Nieuws- en persberichten van de instellingen van de Europese Unie

De hiervoor relevante bronsites worden 24 uur per dag, 7 dagen per week doorlopend bezocht. Op deze manier kan de gebruiker ervan verzekerd zijn dat hij of zij altijd op de hoogte is van de meest actuele ontwikkelingen.

 

Disclaimer

Om de in deze monitor aangeboden informatie op een aantrekkelijke, gebruiksvriendelijke en samenhangende manier te kunnen presenteren, is het noodzakelijk dat hier enkele technische processen aan vooraf gaan. Om deze reden dient u rekening te houden met een gemiddelde verwerkingstijd van 1 tot 2 uur nadat de informatie beschikbaar is gekomen in het publieke domein.

Browserondersteuning

Voor een actueel overzicht van browsers en besturingssystemen waarvoor de EU Monitor is geoptimaliseerd, zie deze pagina i.

Omgang met gebruikersdata

PDC registreert de activiteiten van gebruikers van de Monitoren. Het gaat zowel om registratie van sessies (inlog/uitlog) als om de activiteiten binnen de Monitordienst. Het doel van deze gegevensverzameling is het mogelijk maken van personalisering* van het gebruik van de Monitordienst, het mogelijk maken van (pro)actieve service, het samenstellen van gebruiksstatistieken en het ondersteunen van Incidentenopvolging.

  • Dit geldt niet voor gebruikers die geen persoonlijk account hebben.

Opmerkingen en suggesties

Uw opmerkingen of suggesties over de inhoud en werking van deze EU Monitor zijn zeer welkom. Gebruik hiervoor bij voorkeur de op iedere pagina aanwezige contact-optie, zodat wij eenvoudig kunnen zien waarop uw opmerking of suggestie betrekking heeft.