Bijlage II - Lijst genoemd in artikel 38 van het Verdrag - Hoofdinhoud
Nummers van de naamlijst van Brussel |
Omschrijving der goederen |
HOOFDSTUK 1 |
Levende dieren |
HOOFDSTUK 2 |
Vlees en eetbare slachtafvallen |
HOOFDSTUK 3 |
Vis, schaal-, schelp- en weekdieren |
HOOFDSTUK 4 |
Melk en zuivelprodukten; vogeleieren; natuurhonig |
HOOFDSTUK 5 |
|
05.04 |
Darmen, blazen en magen van dieren, andere dan die van vissen, in hun geheel of in stukken |
05.15 |
Produkten van dierlijke oorsprong, niet elders genoemd noch elders onder begrepen; dode dieren van de soorten bedoeld bij de hoofdstukken 1 en 3, niet geschikt voor menselijke consumptie |
HOOFDSTUK 6 |
Levende planten en produkten van de bloementeelt |
HOOFDSTUK 7 |
Groenten, planten, wortels en knollen, voor voedingsdoeleinden |
HOOFDSTUK 8 |
Eetbaar fruit; schillen van citrusvruchten en van meloenen |
HOOFDSTUK 9 |
Koffie, thee en specerijen, met uitzondering van maté (nr 09.03) |
HOOFDSTUK 10 |
Granen |
HOOFDSTUK 11 |
Produkten van de meelindustrie; mout; zetmeel; gluten; inuline |
HOOFDSTUK 12 |
Oliehoudende zaden en vruchten; allerlei zaden, zaadgoed en vruchten; planten voor industrieel en geneeskundig gebruik; stro en voeder |
HOOFDSTUK 13 |
|
ex 13.03 |
Pectine |
HOOFDSTUK 15 |
|
15.01 |
Reuzel en ander geperst of gesmolten varkensvet; geperst of gesmolten vet van pluimvee |
15.02 |
Ruw of gesmolten rundvet, schapevet en geitevet, premier jus daaronder begrepen |
15.03 |
Varkensstearine; oleostearine; spekolie en oleomargarine, niet geëmulgeerd, niet vermengd en niet anderszins bereid |
15.04 |
Vetten en oliën van vis of van zeezoogdieren, ook indien geraffineerd |
15.07 |
Plantaardige vette oliën, vloeibaar of vast, ruw, gezuiverd of geraffineerd |
15.12 |
Gehydrogeneerde dierlijke of plantaardige vetten en oliën, ook indien gezuiverd doch niet verder bereid |
15.13 |
Margarine, kunstreuzel en andere bereide spijsvetten |
15.17 |
Afvallen, afkomstig van de bewerking van vetstoffen of van dierlijke of plantaardige was |
HOOFDSTUK 16 |
Bereidingen van vlees, van vis, van schaal-, schelp- en weekdieren |
HOOFDSTUK 17 |
|
17.01 |
Beetwortelsuiker en rietsuiker, in vaste vorm |
17.02 |
Andere suiker; suikerstroop; kunsthonig, ook indien met natuurhonig vermengd; karamel |
17.03 |
Melasse, ook indien ontkleurd |
HOOFDSTUK 18 |
|
18.01 |
Cacaobonen, ook indien gebroken, al dan niet gebrand |
18.02 |
Cacaodoppen, cacaoschillen, cacaovliezen en andere afvallen van cacao |
HOOFDSTUK 20 |
Bereidingen van groenten, van moeskruiden, van vruchten en van planten of plantedelen |
HOOFDSTUK 22 |
|
22.04 |
Gedeeltelijk gegist druivemost, ook indien de gisting op andere wijze dan door toevoegen van alcohol is gestuit |
22.05 |
Wijn van verse druiven; druivemost waarvan de gisting door toevoegen van alcohol is gestuit (mistella daaronder begrepen) |
22.07 |
Appeldrank, peredrank, honigdrank en andere gegiste dranken |
HOOFDSTUK 23 |
Resten en afval van de voedselindustrie; bereid voedsel voor dieren |
HOOFDSTUK 24 |
|
24.01 |
Ruwe en niet tot verbruik bereide tabak; afvallen van tabak |
HOOFDSTUK 45 |
|
45.01 |
Ruwe natuurkurk en kerkafval; gebroken of gemalen kurk |
HOOFDSTUK 54 |
|
54.01 |
Vlas, ruw, geroot, gezwingeld, gehekeld of anders bewerkt, doch niet gesponnen; werk en afval (rafelingen daaronder begrepen) |
HOOFDSTUK 57 |
|
57.01 |
Hennep (Cannabis sativa), ruw, geroot, gezwingeld, gehekeld of anders bewerkt, doch niet gesponnen; werk en afval (rafelingen daaronder begrepen) |