Nacht van Europa, Amsterdam

felix meritis
datum 9 mei 2007 19:00 - 10 mei 2007
plaats Amsterdam
locatie Felix Meritis Toon locatie
aanwezigen F.C.G.M. (Frans) Timmermans i, J.J. (Joost) Lagendijk i, P. (Paul) Sneijder i e.a.
organisatie Vereniging Nederlandse Debatcentra

Op woensdag 9 mei aanstaande vindt de eerste Nacht van Europa plaats in Felix Meritis. Een nacht vol debat, theater, cabaret, film en Europese liefdes. Voor- en tegenstanders van Europa komen aan het woord en bijzondere gasten zijn aanwezig: staatssecretaris Frans Timmermans, zangeres van het Franse lied Wende Snijders, cabaretier Jan Jaap van der Wal, GroenLinks Europarlementariër Joost Lagendijk, NOS correspondent Paul Sneijder, filmmaker Eddy Terstall, BNN Lama Tijl Beckand, schrijver Joris Luyendijk, de Belgische duizendpoot Tom Barman (dEUS), Spinvis en vele anderen!

Zie voor het volledige programma: www.nachtvaneuropa.nl

De Nacht van Europa vindt plaats op de jaarlijkse Europadag. Op die dag in 1950 hield de Franse minister van Buitenlandse Zaken Robert Schuman een baanbrekende toespraak, waarmee de basis werd gelegd voor de huidige Europese samenwerking.

Kaartverkoop

Kaarten zijn voor 5 euro per stuk (excl. administratiekosten) verkrijgbaar bij de Uitburo Ticketshops en VVV kantoren. Het is ook mogelijk telefonisch (0900-0191 / 0,40 €pm) kaarten te bestellen of via de website: www.uitburo.nl

De Nacht van Europa is een initiatief van het ministerie van Buitenlandse Zaken.

 

Inhoudsopgave

  1. Documenten
  2. Meer over...


2.

Meer over...