Voortzetting van de gezamenlijke behandeling van:het wetsvoorstel Wijziging van de Meststoffenwet (invoering gebruiksnormen) (29930); het wetsvoorstel Wijziging van de Meststoffenwet en intrekking van de Wet verplaatsing mestproductie en de Wet herstructurering varkenshouderij (vereenvoudiging productierechten) (30004) 

Deze behandeling i is onder nr. 34, pag. 1605-1614 toegevoegd aan wetsvoorstel 29930 - Wijziging van de Meststoffenwet (invoering gebruiksnormen) i en wetsvoorstel 30004 - Wijziging van de Meststoffenwet en intrekking van de Wet verplaatsing mestproductie en de Wet herstructurering varkenshouderij (vereenvoudiging productierechten) i.

1.

Kerngegevens

Document­datum 29-09-2005
Publicatie­datum 12-03-2009
Nummer HAN7887A09
Kenmerk nr. 34, pag. 1605-1614
Van Staten Generaal (SG)
Originele document in PDF

2.

Tekst

Sprekers

Minister Remkes

Aan de orde zijn d verband met het w

Samenvoeging v ten Sassenheim, Warmond (30033

De voorzitter: De verzocht om een h stemming.

Vóór stemmen de l Swenker, Sylvester Thissen, Westervel Witteveen, De Wolf Beukema toe Wate Broekers-Knol, Dee Driel, Dupuis, Eige Hamel, Hessing, Va Hoekzema, Jurgen Schimmelpenninck Ketting, Van der La Linthorst, Luijten, Meindertsma, Midd den Oosten, Platvo Putters en Rabbing

Tegen stemmen de Schuurman, Schuy Roukema, Terpstra, Buck, Vedder-Wubb Walsma, Werner, W Beeten, Bemelman Berg, Van Dalen-Sc Dölle, Engels, Esse Gennip, Ten Hoeve Kox, Van Leeuwen, Linden, Meulenbelt Nap-Borger, Pastoo Van Raak.

©

foto J.W. (Johan)  Remkes
Naar de grotere foto (verschijnt in een nieuw venster)
Minister Remkes: Voorzitter. Er zijn mij geen nadere vragen gesteld. Het resultaat van de afweging die mevrouw Bemelmans ons heeft voorgehouden, kan ik alleen maar ondersteunen en toejuichen.

De beraadslaging wordt gesloten.

Het wetsvoorstel wordt zonder stemming aangenomen.

De voorzitter: De aanwezige leden van de fractie van de SP wordt conform artikel 121 van het

De voorzitter: Ik c wetsvoorstel met 3 stemmen is aange

De vergadering wo tot 21.00 uur gesch

 
 
 

3.

Meer informatie

 

4.

EU Monitor

Met de EU Monitor volgt u alle Europese dossiers die voor u van belang zijn en bent u op de hoogte van alles wat er speelt in die dossiers. Helaas kunnen wij geen nieuwe gebruikers aansluiten, deze dienst zal over enige tijd de werkzaamheden staken.

De EU Monitor is ook beschikbaar in het Engels.