Geleidende brief inzake aanbieding van de initiatiefnota 'Modernisering huurbeleid kabinet Balkenende II. De gevolgen van een stelselwijziging nader bekeken' - Modernisering huurbeleid kabinet Balkenende II De gevolgen van een stelselwijziging nader bekeken

Deze geleidende brief i is onder nr. 1 toegevoegd aan dossier 30854 - Modernisering huurbeleid kabinet Balkenende II De gevolgen van een stelselwijziging nader bekeken.

1.

Kerngegevens

Officiële titel Modernisering huurbeleid kabinet Balkenende II De gevolgen van een stelselwijziging nader bekeken; Geleidende brief inzake aanbieding van de initiatiefnota 'Modernisering huurbeleid kabinet Balkenende II. De gevolgen van een stelselwijziging nader bekeken' 
Document­datum 23-10-2006
Publicatie­datum 12-03-2009
Nummer KST102591
Kenmerk 30854, nr. 1
Van Staten-Generaal (SG)
Originele document in PDF

2.

Tekst

Tweede Kamer der Staten-Generaal

Vergaderjaar 2006–2007

30 854

Modernisering huurbeleid kabinet Balkenende II De gevolgen van een stelselwijziging nader bekeken

Nr. 1

GELEIDENDE BRIEF

Aan de Voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal

’s-Gravenhage, 23 oktober 2006

Hierbij bied ik u aan de initiatiefnota «Modernisering huurbeleid kabinet Balkenende II. De gevolgen van een stelselwijziging nader bekeken».

Depla

 
 
 

3.

Meer informatie

 

4.

EU Monitor

Met de EU Monitor volgt u alle Europese dossiers die voor u van belang zijn en bent u op de hoogte van alles wat er speelt in die dossiers. Helaas kunnen wij geen nieuwe gebruikers aansluiten, deze dienst zal over enige tijd de werkzaamheden staken.

De EU Monitor is ook beschikbaar in het Engels.