Geleidende brief ter aanbieding van de initiatiefnota - Gezin boven tehuis Aanbevelingen om de positie van pleegzorg in Nederland te versterken en kinderen in de knel meer kans te geven om op te groeien in een pleeggezin

Deze geleidende brief i is onder nr. 1 toegevoegd aan dossier 31279 - Gezin boven tehuis Aanbevelingen om de positie van pleegzorg in Nederland te versterken en kinderen in de knel meer kans te geven om op te groeien in een pleeggezin.

1.

Kerngegevens

Officiële titel Gezin boven tehuis Aanbevelingen om de positie van pleegzorg in Nederland te versterken en kinderen in de knel meer kans te geven om op te groeien in een pleeggezin; Geleidende brief ter aanbieding van de initiatiefnota 
Document­datum 20-11-2007
Publicatie­datum 14-03-2009
Nummer KST112431
Kenmerk 31279, nr. 1
Van Staten-Generaal (SG)
Originele document in PDF

2.

Tekst

Tweede Kamer der Staten-Generaal

Vergaderjaar 2007–2008

31 279

Gezin boven tehuis

Aanbevelingen om de positie van pleegzorg in

Nederland te versterken en kinderen in de knel

meer kans te geven om op te groeien in een

pleeggezin

Nr. 1

GELEIDENDE BRIEF

Aan de Voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal ’s-Gravenhage, 20 november 2007

Hierbij bieden wij u de initiatiefnota «Gezin boven tehuis» aan.

De nota bevat aanbevelingen om de positie van pleegzorg in Nederland te versterken en kinderen in de knel meer kans te geven om op te groeien in een pleeggezin.

Cqörüz Sterk

 
 
 

3.

Meer informatie

 

4.

EU Monitor

Met de EU Monitor volgt u alle Europese dossiers die voor u van belang zijn en bent u op de hoogte van alles wat er speelt in die dossiers. Helaas kunnen wij geen nieuwe gebruikers aansluiten, deze dienst zal over enige tijd de werkzaamheden staken.

De EU Monitor is ook beschikbaar in het Engels.