Ernst Cramer - wandelen in Rijssen - EU monitor

EU monitor
Donderdag 2 april 2020
kalender

Ernst Cramer - wandelen in Rijssen

Rijssen.
datum 13 februari 2010 13:00
plaats Rijssen
aanwezigen E.A. (Ernst) Cramer i e.a.
organisatie ChristenUnie (CU) i

Op 13 zaterdag 13 februari zal er weer een Politieke Wandeling worden georganiseerd. Ernst Cramer trekt met regelmaat op uit met liefhebbers van de natuur en de politiek. Op zaterdag 13 februari zal er een wandeling langs het Wereltijdpad in Rijssen worden gehouden.

Op ontspannen manier kunt u dan met lokale en landelijke politici van gedachten wisselen over wat er speelt, en waar u graag aandacht voor wilt of een standpunt over wilt horen.

De wandeling start om 13:00 uur, en begint bij tijdpaal 1 op het Schild in Rijssen. De route gaat langs een deel van het Wereldtijdpad (circa 4 km). Tijdens de wandeling zal een tussenstop worden gemaakt, waarbij u onder het genot van koffie en gebak in een warme omgeving rustig kunt doorpraten.

Iedereen is welkom!

Voor meer informatie: CU Rijssen-Holten


1.

ChristenUnie (CU)

De ChristenUnie is een christelijke partij, met op sociaal en ecologisch gebied progressieve en op ethisch gebied behoudender standpunten. Politiek leider van de ChristenUnie is Gert-Jan Segers i. De huidige partijvoorzitter is Piet Adema.

De partij ontstond in januari 2000 als samenwerkingsverband tussen het Gereformeerd Politiek Verbond i (GPV) en de Reformatorische Politieke Federatie i (RPF). Per 1 januari 2004 zijn de partijen gefuseerd. Sinds 15 maart 2001 opereerden de fracties van deze partijen al onder naam ChristenUnie in de Tweede Kamer i. Ook in de Eerste Kamer i bestond al sinds 2001 een fractie van de ChristenUnie.

2.

Meer over...