32328 NL - wetsvoorstel
Initiatiefvoorstel-Blok - Toevoeging van de eis tot beheersing van de Nederlandse taal aan de Wet werk en bijstand

Dit is een beperkte versie

U kijkt naar een beperkte versie van dit dossier in de EU Monitor.

Dit wetsvoorstel werd op 26 februari 2010 aanhangig gemaakt door het Tweede Kamerlid Blok (VVD) i en werd laatstelijk verdedigd door het Tweede Kamerlid Van Nieuwenhuizen-Wijbenga.

 

Dit voorstel is gebaseerd op de overweging, dat het wenselijk is de vereisten voor het verkrijgen van bijstand te verzwaren teneinde de kansen voor participatie op de arbeidsmarkt te vergroten.

1.

Volledige titel

Voorstel van wet van het lid Van Nieuwenhuizen tot wijziging van de Wet werk en bijstand teneinde de eis tot beheersing van de Nederlandse taal toe te voegen aan de wet

2.

Nota's van wijziging en amendementen

Bij dit wetsvoorstel is een nota van wijziging ingediend.

3.

Documenten

(13 stuks)

2 26 februari 2010, geleidende brief, nr. 1     KST141178
Geleidende brief - Voorstel van het lid Blok tot wijziging van de Wet werk en bijstand ten einde de eis tot beheersing van de Nederlandse taal toe te voegen aan de wet
publicatie: 3 maart 2010
 
2 26 februari 2010, voorstel van wet, nr. 2     KST141179
Voorstel van wet - Voorstel van wet van het lid Blok tot wijziging van de Wet werk en bijstand teneinde de eis tot beheersing van de Nederlandse taal toe te voegen aan de wet
publicatie: 3 maart 2010
 
2 26 februari 2010, memorie van toelichting, nr. 3     KST141180
Memorie van toelichting - Voorstel van het lid Blok tot wijziging van de Wet werk en bijstand ten einde de eis tot beheersing van de Nederlandse taal toe te voegen aan de wet
publicatie: 3 maart 2010
 

4.

Disclaimer

Dit dossier is automatisch samengesteld. Aan de technische programmering is veel zorg besteed. Een garantie op de juistheid van de gebruikte bronnen en het samengestelde resultaat kan echter niet worden gegeven.

5.

Uitgebreide versie

Van deze pagina bestaat een uitgebreide versie met het inleidende gedeelte van de memorie van toelichting, alle documenten in dit dossier en een overzicht van verwante dossiers.

De uitgebreide versie is beschikbaar voor betalende gebruikers van de Parlementaire Monitor van PDC Informatie Architectuur.

6.

Parlementaire Monitor

Met de Parlementaire Monitor volgt u alle parlementaire dossiers die voor u van belang zijn en bent u op de hoogte van alles wat er speelt in die dossiers. Helaas kunnen wij geen nieuwe gebruikers aansluiten, deze dienst zal over enige tijd de werkzaamheden staken.