Ernst Cramer neemt waarschijnlijk deel aan politiek debat van TLN - EU monitor

EU monitor
Donderdag 2 april 2020
kalender

Ernst Cramer neemt waarschijnlijk deel aan politiek debat van TLN

Kalender
datum 11 mei 2010 15:00
aanwezigen E.A. (Ernst) Cramer†i e.a.
organisatie ChristenUnie (CU)†i

Transport en Logistiek Nederland (TLN) organiseert traditiegetrouw in aanloop naar de landelijke verkiezingen een Verkiezingsdebat in Perscentrum Nieuwspoort. Dit jaar zal het Verkiezingsdebat plaatsvinden op dinsdag 11 mei 2010 vanaf ongeveer 15.00 uur.

Ernst Cramer†i hoopt bij deze bijeenkomst aanwezig te zijn en deel te nemen aan een debat met vertegenwoordigers van de andere partijen het debat aangaan over onderwerpen die voor deze sector van belang zijn. Het debat zal onder leiding staan van Alexander Sakkers, Algemeen Voorzitter van de TLN.


1.

ChristenUnie (CU)

De ChristenUnie is een christelijke partij, met op sociaal en ecologisch gebied progressieve en op ethisch gebied behoudender standpunten. Politiek leider van de ChristenUnie is Gert-Jan Segers†i. De huidige partijvoorzitter is Piet Adema.

De partij ontstond in januari 2000 als samenwerkingsverband tussen het Gereformeerd Politiek Verbond†i (GPV) en de Reformatorische Politieke Federatie†i (RPF). Per 1 januari 2004 zijn de partijen gefuseerd. Sinds 15 maart 2001 opereerden de fracties van deze partijen al onder naam ChristenUnie in de Tweede Kamer†i. Ook in de Eerste Kamer†i bestond al sinds 2001 een fractie van de ChristenUnie.

2.

Meer over...