JONG EN PLEZIER IN JE WERK

Met dank overgenomen van J.F. (Jesse) KlaverĀ i, gepubliceerd op dinsdag 25 augustus 2009.

Werk is soms saai en werkomstandigheden niet altijd perfect. Hier in Nederland is werkdruk vaak een probleem, maar in andere landen komt soms zelfs kinderarbeid voor! Gelukkig gaat het ook steeds vaker goed. Daar werken wij als vakbonden hard voor. Samen strijden we voor betere werkomstandigheden, maar we denken dat werk ook leuk moet zijn! Om te laten zien hoe leuk werk kan zijn organiseren Clat-Nederland, CNV Internationaal en CNV Jongeren de wedstrijd voor jongeren in Nederland en Latijns-Amerika. Op die manier willen we mensen inspireren om samen met ons te blijven werken voor leuk werk voor iedereen ter wereld.

Doe mee! En maak kans op een iPod. Maak een inspirerende foto, schrijf een mooi gedicht of leuk verhaal, ontwerp een ansichtkaart of maak iets anders ludieks over plezier in je werk!

Een deskundige jury bepaalt wie de winnaars worden, die op 7 oktober, Internationale Dag voor Decent Work, bekend worden gemaakt. Je kunt je materiaal met titel tot en met 30 september mailen naar: