Discussieavond ChristenUnie met Ernst Cramer over toekomst van de landbouw, Horst - EU monitor

EU monitor
Zondag 5 april 2020
kalender

Discussieavond ChristenUnie met Ernst Cramer over toekomst van de landbouw, Horst

Horst
datum 28 mei 2010 19:45
plaats Horst
aanwezigen E.A. (Ernst) Cramer i e.a.
organisatie ChristenUnie (CU) i

Op vrijdag 28 mei organiseert de ChristenUnie een discussieavond over de toekomst met van de landbouw in Limburg. De discussie zal plaatsvinden tussen mensen die werkzaam zijn in de land- en tuinbouw en groepen mensen die kritisch staan tegenover de huidige land- en tuinbouw praktijken. Ernst Cramer, Tweedekamerlid voor de ChristenUnie, belast met o.a. landbouw, zal aan dit debat deelnemen. Aanvang is om 19.45 uur op 28 mei in het Parkhotel Horst, Tienrayseweg 2 in Horst. Toegang is voor iedereen gratis. Uw deelname wordt van harte op prijs gesteld.


1.

ChristenUnie (CU)

De ChristenUnie is een christelijke partij, met op sociaal en ecologisch gebied progressieve en op ethisch gebied behoudender standpunten. Politiek leider van de ChristenUnie is Gert-Jan Segers i. De huidige partijvoorzitter is Piet Adema.

De partij ontstond in januari 2000 als samenwerkingsverband tussen het Gereformeerd Politiek Verbond i (GPV) en de Reformatorische Politieke Federatie i (RPF). Per 1 januari 2004 zijn de partijen gefuseerd. Sinds 15 maart 2001 opereerden de fracties van deze partijen al onder naam ChristenUnie in de Tweede Kamer i. Ook in de Eerste Kamer i bestond al sinds 2001 een fractie van de ChristenUnie.

2.

Meer over...