Ernst Cramer bij verkiezingsmanifestatie MKB, Alkmaar - EU monitor

EU monitor
Donderdag 2 april 2020
kalender

Ernst Cramer bij verkiezingsmanifestatie MKB, Alkmaar

Alkmaar, de Waagtoren
Wikipedia/Michiel1972
datum 1 juni 2010 15:30
plaats Alkmaar
aanwezigen E.A. (Ernst) Cramer†i e.a.
organisatie ChristenUnie (CU)†i

Dinsdag 1 juni is Ernst Cramer†i in Alkmaar bij een grote verkiezingsmanifestatie over het MKB. Die regio kent veel MKB-bedrijvigheid, in de industrie en de agrarische sector, maar ook in de visserij. Het is aan de andere kant ook een regio die, in de dominantie van Amsterdam, Haarlem, Schiphol, IJmuiden eigenlijk altijd buiten beeld is.

Ernst Cramer zal in Alkmaar de speerpunten van de ChristenUnie†i over het voetlicht brengen, zeker ook wat betreft het Midden en Klein Bedrijf. De verkiezingsmanifestatie begint 15.30 uur.


1.

ChristenUnie (CU)

De ChristenUnie is een christelijke partij, met op sociaal en ecologisch gebied progressieve en op ethisch gebied behoudender standpunten. Politiek leider van de ChristenUnie is Gert-Jan Segers†i. De huidige partijvoorzitter is Piet Adema.

De partij ontstond in januari 2000 als samenwerkingsverband tussen het Gereformeerd Politiek Verbond†i (GPV) en de Reformatorische Politieke Federatie†i (RPF). Per 1 januari 2004 zijn de partijen gefuseerd. Sinds 15 maart 2001 opereerden de fracties van deze partijen al onder naam ChristenUnie in de Tweede Kamer†i. Ook in de Eerste Kamer†i bestond al sinds 2001 een fractie van de ChristenUnie.

2.

Meer over...