Ernst Cramer bij forum over tuinbouw - EU monitor

EU monitor
Donderdag 2 april 2020
kalender

Ernst Cramer bij forum over tuinbouw

Kalender
datum 31 mei 2010 19:30
plaats Lansingerland
aanwezigen E.A. (Ernst) Cramer i e.a.
organisatie ChristenUnie (CU) i

Maandagavond 31 mei woont Ernst Cramer in Lansingerland een forum bij over tuinbouw. Dit forum is door de ChristenUnie Lansingerland georganiseerd en vindt plaats bij een tuinder uit die regio. Onderwerpen die aan de orde zullen komen zijn innovatieve windenergie op de kassen, warmte van ROCA, CO2 neutrale bedrijfsvoering en de praktijk van de personeelswerving in de tuinbouw. Naast Ernst Cramer neemt onder andere ChristenUnie wethouder Jan de Uil (Vinex en Milieu) deel aan het debat. Het forum start 19.30 uur.


1.

ChristenUnie (CU)

De ChristenUnie is een christelijke partij, met op sociaal en ecologisch gebied progressieve en op ethisch gebied behoudender standpunten. Politiek leider van de ChristenUnie is Gert-Jan Segers i. De huidige partijvoorzitter is Piet Adema.

De partij ontstond in januari 2000 als samenwerkingsverband tussen het Gereformeerd Politiek Verbond i (GPV) en de Reformatorische Politieke Federatie i (RPF). Per 1 januari 2004 zijn de partijen gefuseerd. Sinds 15 maart 2001 opereerden de fracties van deze partijen al onder naam ChristenUnie in de Tweede Kamer i. Ook in de Eerste Kamer i bestond al sinds 2001 een fractie van de ChristenUnie.

2.

Meer over...