28807 NL - ongeclassificeerd
Vogelpest (Aviaire influenza)

Dit is een beperkte versie

U kijkt naar een beperkte versie van dit dossier in de EU Monitor.

1.

Volledige titel

Vogelpest (Aviaire influenza)

2.

Moties

Bij dit dossier werden in de Tweede Kamer 23 moties ingediend.

3.

Documenten

(386 stuks)

2 3 maart 2003, brief, nr. 1     KST66861
Brief minister over de uitbraak van Aviaire Influenza in Nederland - Vogelpestcrisis (Aviaire influenza)
publicatie: 5 maart 2003
 
2 5 maart 2003, brief, nr. 2     KST66984
Brief minister over de stand van zaken rond de uitbraak van Aviaire Influenza in Nederland - Vogelpestcrisis (Aviaire influenza)
publicatie: 11 maart 2003
 
2 7 maart 2003, brief, nr. 3     KST67017
Brief minister over de maatregelen die zijn getroffen in het kader van de financiële en economische gevolgen van de uitbraak - Vogelpestcrisis (Aviaire influenza)
publicatie: 13 maart 2003
 

4.

Disclaimer

Dit dossier is automatisch samengesteld. Aan de technische programmering is veel zorg besteed. Een garantie op de juistheid van de gebruikte bronnen en het samengestelde resultaat kan echter niet worden gegeven.

5.

Uitgebreide versie

Van deze pagina bestaat een uitgebreide versie met alle documenten in dit dossier en een overzicht van verwante dossiers.

De uitgebreide versie is beschikbaar voor betalende gebruikers van de Parlementaire Monitor van ANP en PDC Informatie Architectuur.

6.

Parlementaire Monitor

Met de Parlementaire Monitor volgt u alle parlementaire dossiers die voor u van belang zijn, op de voet. De monitor signaleert de recent aan deze dossiers toegevoegde documenten en de vergaderingen waarin ze aan de orde komen. U ziet in één oogopslag van elk lopend wetsvoorstel de stand van zaken. Via e-mail-alerts en de nieuwsbrieffunctie zijn u en uw relaties altijd onmiddellijk op de hoogte.

Als u meer wilt weten over de Parlementaire Monitor, bekijk dan de uitgebreide beschrijving op www.pdc.nl of neem contact met ons op via info@parlementairemonitor.nl.