28290 NL - interpellatie
Interpellatie-Koenders inzake de escalerende situatie in het Midden-Oosten

Dit is een beperkte versie

U kijkt naar een beperkte versie van dit dossier in de EU Monitor.

Deze interpellatie werd aangevraagd op 3 april 2002 en gehouden op 11 april 2002 door Tweede Kamerlid van de PvdA Bert Koenders i. De interpellatie richtte zich tot de minister van Buitenlandse Zaken Jozias van Aartsen.

Volgens Koenders moest er in worden gegaan op de oproep van secretaris-generaal van de VN Kofi Annan tot internationale bemiddeling en interventie in het Israëlisch-Palestijns conflict.

Na de aanvraag van deze interpellatie werden er twee moties ingediend. Één motie werd ingetrokken en de ander werd verworpen.

1.

Volledige titel

Interpellatie-Koenders inzake de escalerende situatie in het Midden-Oosten

2.

Moties

Bij dit dossier werden in de Tweede Kamer twee moties ingediend.

3.

Documenten

(3 stuks)

2 3 april 2002, motie, nr. 1     KST60763
Motie inzake internationaal vredesinitiatief in EU en transatlantisch verband en scherp protest tegen geweld - Interpellatie inzake de escalerende situatie in het Midden-Oosten
publicatie: 10 april 2002
 
2 3 april 2002, motie, nr. 2     KST60764
Motie inzake stellen ultimatum aan Israël voor uitvoeren VN-resoluties 1342 en 1402, inzet internationale veiligheidsmacht - Interpellatie inzake de escalerende situatie in het Midden-Oosten
publicatie: 11 april 2002
 

4.

Disclaimer

Dit dossier is automatisch samengesteld. Aan de technische programmering is veel zorg besteed. Een garantie op de juistheid van de gebruikte bronnen en het samengestelde resultaat kan echter niet worden gegeven.

5.

Uitgebreide versie

Van deze pagina bestaat een uitgebreide versie met alle documenten in dit dossier en een overzicht van verwante dossiers.

De uitgebreide versie is beschikbaar voor betalende gebruikers van de Parlementaire Monitor van PDC Informatie Architectuur.

6.

Parlementaire Monitor

Met de Parlementaire Monitor volgt u alle parlementaire dossiers die voor u van belang zijn en bent u op de hoogte van alles wat er speelt in die dossiers. Helaas kunnen wij geen nieuwe gebruikers aansluiten, deze dienst zal over enige tijd de werkzaamheden staken.