Discussie over defensieresolutie met Wassila Hachchi, Utrecht

Utrecht Centraal
© Kevin Bergenhenegouwen / PDC
datum 5 oktober 2010 20:00 - 22:00
plaats Utrecht
zaal Café de Florin (Nobelstraat 2-4, Utrecht)
aanwezigen W. (Wassila) Hachchi i e.a.
organisatie Jonge Democraten (JD) i

Op dinsdag 5 oktober aanstaande komt de werkgroep defensie haar resolutie (behandeling op het najaarscongres te Nijmegen) toelichten in Utrecht. Wassila Hachchi,Tweede Kamerlid voor D66 en defensiewoordvoerder, is hierbij aanwezig en gaat met de auteurs en publiek in discussie over de koers die D66 en de JD de komende jaren moeten voorstaan met betrekking tot defensie. Verder zullen ook actuele, aan defensie gerelateerde onderwerpen de revue passeren.

Op deze avond zal er ook tijd zijn om een aantal amendementen op de resolutie te schrijven en in te dienen. De resolutie vind je hier (link plaatsen naar resolutie - is geupload op JD site in pdf). Als de resolutie wordt aangenomen, zal deze het huidige hoofdstuk over defensie in het Politiek Programma (zie hier) vervangen.

Locatie: café de Florin (Nobelstraat 2-4, Utrecht)

Tijd: 20.00 - 22.00 uur


1.

Jonge Democraten (JD)

Deze politieke jongerenorganisatie is verbonden aan D66 i en heeft als doel bij te dragen aan de individuele ontplooiing van alle mensen. De JD is opgericht in 1984 en bestaat uit jongeren tussen de 12 en 30 jaar oud. Met ongeveer 3500 leden is JD één van de grotere politieke jongerenorganisaties in Nederland. De JD heeft tien lokale afdelingen in het land.

2.

Meer over...