Brief commissie; Mededeling inzake een mogelijke toetsing op subsidiariteit danwel een behandelvoorbehoud t.a.v. het EU-voorstel - EU-voorstel - Richtlijn voor een gemeenschappelijke geconsolideerde heffingsgrondslag voor de vennootschapsbelasting (CCCTB)- COM(2011)

Deze brief is onder nr. 1 toegevoegd aan dossier 32728 - Europese richtlijn voor een gemeenschappelijke geconsolideerde heffingsgrondslag voor de vennootschapsbelasting (CCCTB).

1.

Kerngegevens

Officiële titel EU-voorstel - Richtlijn voor een gemeenschappelijke geconsolideerde heffingsgrondslag voor de vennootschapsbelasting (CCCTB)- COM(2011) ; Brief commissie; Mededeling inzake een mogelijke toetsing op subsidiariteit danwel een behandelvoorbehoud t.a.v. het EU-voorstel - Richtlijn voor een gemeenschappelijke geconsolideerde heffingsgrondslag voor de vennootschapsbelasting (CCCTB)- COM(2011)
Document­datum 12-04-2011
Publicatie­datum 12-04-2011
Nummer KST327281
Kenmerk 32728, nr. 1
Externe link originele PDF
Originele document in PDF

2.

Tekst

Tweede Kamer der Staten-Generaal

Vergaderjaar 2010–2011

32 728

EU-voorstel – Richtlijn voor een gemeenschappelijke geconsolideerde heffingsgrondslag voor de vennootschapsbelasting (CCCTB) – COM(2011)

Nr. 1

BRIEF VAN DE VOORZITTER VAN DE COMMISSIE VOOR EUROPESE ZAKEN

Aan de Voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal

Den Haag, 8 april 2011

Hierbij attendeer ik U erop dat het onderhavige EU-voorstel1 is ontvangen door de Tweede Kamer.

Dit voorstel is door de Kamer geselecteerd voor toetsing op subsidiariteit.

De voorzitter van de commissie voor Europese Zaken, Verburg

1 Bij deze brief is het voorstel Richtlijn voor een gemeenschappelijke geconsolideerde heffingsgrondslag voor de vennootschapsbelasting (CCCTB) – COM(2011) ter inzage gelegd bij het Centraal Informatiepunt.

 
 
 

3.

Meer informatie

 

4.

EU Monitor

Met de EU Monitor volgt u alle Europese dossiers die voor u van belang zijn en bent u op de hoogte van alles wat er speelt in die dossiers. Helaas kunnen wij geen nieuwe gebruikers aansluiten, deze dienst zal over enige tijd de werkzaamheden staken.

De EU Monitor is ook beschikbaar in het Engels.