Rode slinger gaat door het hele land verder!

Met dank overgenomen van K. (Kim) PuttersĀ i, gepubliceerd op zondag 28 november 2010.

De afgelopen week ging de rode slinger van mijn campagne flink door het land. Na een vervelend weekend met auto ongeluk buiten mijn schuld ben ik weer opgestaan en met veel plezier en strijdbaarheid door het land gegaan.

In de Tweede Kamerfractie hebben we met Marleen Barth en Steven de Waal over de rol van de Eerste Kamer gediscussieerd. Jan Hamming was er niet. Diezelfde avond gingen we wel in Tilburg in debat en de dagen erna in goed bezochte debatten in Utrecht en Amsterdam.

De slinger ging door naar verschillende hoeken van het land. De gewestelijke bijeenkomst van Zeeland in Goes (waar Joyce Sylvester mij verving vanwege mijn ongeluk), en een Wmo bijeenkomst in Leeuwarden waar wethouder Marco Florijn mijn boodschap kon overbrengen. Bij de gewestelijke bijeenkomsten in Gelderland (Arnhem) en Noord Holland (Schagen) mocht ik met veel leden spreken en tijdens de bijeenkomst van het diversiteitsnetwerk in Amsterdam werd met veel partijgenoten van verschillende culturele achtergronden gediscussieerd over de koers van de PvdA.Die verbinding wil ik leggen: tussen jong en oud, mannen en vrouwen, stad en platteland, en tussen culturele achtergronden.

De slotbijeenkomst van de campagne zal zijn bij de Jonge Socialisten op hun congres in Groningen. Om mijn dank te onderstrepen voor hun steun aan mijn kandidatuur. En omdat het hoog tijd is om generaties te verbinden en om ook jongeren een serieuze plek in de politiek te geven!

Trouwens.. Heb jij al gestemd? Tot dinsdag 30 november 12.00 uur heb je de tijd om mij op 1 te zetten in de PvdA ledenraadpleging. Stemmen kan hier: http://mijn.pvda.nl/ledenraadpleging.