Brief regering; Uitstel reactie op de initiatiefnota van het lid Koppejan inzake acquisitiefraude en spooknota's - Initiatiefnota van het lid Koppejan over acquisitiefraude en spookfacturen

Deze brief is onder nr. 3 toegevoegd aan dossier 33233 - Initiatiefnota van het lid Koppejan over acquisitiefraude en spookfacturen.

1.

Kerngegevens

Officiële titel Initiatiefnota van het lid Koppejan over acquisitiefraude en spookfacturen; Brief regering; Uitstel reactie op de initiatiefnota van het lid Koppejan inzake acquisitiefraude en spooknota's
Document­datum 16-05-2012
Publicatie­datum 16-05-2012
Nummer KST332333
Kenmerk 33233, nr. 3
Externe link origineel bericht
Originele document in PDF

2.

Tekst

Tweede Kamer der Staten-Generaal

Vergaderjaar 2011–2012

33 233

Initiatiefnota van het lid Koppejan over acquisitiefraude en spookfacturen

Nr. 3

BRIEF VAN DE MINISTER VAN ECONOMISCHE ZAKEN, LANDBOUW EN INNOVATIE

Aan de Voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal

Den Haag, 15 mei 2012

Op 18 april jongstleden ontving ik de initiatiefnota van het lid Koppejan (CDA) inzake acquisitiefraude en spookfacturen (Kamerstuk 33 233)

Vanwege de benodigde interdepartementale afstemming is het helaas niet mogelijk u binnen de gevraagde termijn een reactie te sturen. Ik streef er naar dit binnen 3 weken alsnog te doen.

De minister van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie, M. J. M. Verhagen


 
 
 

3.

Meer informatie

 

4.

EU Monitor

Met de EU Monitor volgt u alle Europese dossiers die voor u van belang zijn en bent u op de hoogte van alles wat er speelt in die dossiers. Helaas kunnen wij geen nieuwe gebruikers aansluiten, deze dienst zal over enige tijd de werkzaamheden staken.

De EU Monitor is ook beschikbaar in het Engels.