Sander de Rouwe: VNO-NCW Conferentie Duurzame bestuurlijke en economische vernieuweing in het noorden, Beetsterzwaag

Gemeentehuis in Beetsterzwaag
datum 8 juni 2012 12:00
plaats Beetsterzwaag
locatie Landgoed Lauswolt Toon locatie
aanwezigen S. (Sander) de Rouwe i, J. (Jaap) Smit i, K.H.W. (Klaas) Knot i e.a.
organisatie VNO-NCW i

Vrijdag 8 juni 2012 organiseert VNO-NCW Noord de Willem Lodewijk Conferentie, de noordelijke Bilderberg Conferentie, met als thema Duurzame bestuurlijke en economische vernieuwing in het Noorden; van buiten naar binnen kijken.

De conferentie vindt plaats op Bilderberg Landgoed Lauswolt te Beetsterzwaag. Het programma start om 12.00 en loopt door tot ca. 18:00 uur met aansluitend een diner.

Tijdens de conferentie staat de vraag centraal hoe wij, bedrijfsleven, politiek en maatschappij, kunnen komen tot bestuurlijke en economische vernieuwing.

Inmiddels hebben Klaas Knot (president van De Nederlandsche Bank), Jaap Smit (voorzitter vakcentrale CNV), Niek Jan van Kesteren (algemeen directeur VNO-NCW), Rien Segers (bijzonder hoogleraar Bedrijfscultuur en directeur van het Center for Japanese Studies aan de Rijksuniversiteit Groningen) en Diana Monissen (voorzitter Raad van Bestuur De Friesland Zorgverzekeraar) hun medewerking aan deze conferentie toegezegd.


Inhoudsopgave

  1. VNO-NCW
  2. Meer over...

1.

VNO-NCW

VNO-NCW is de belangenorganisatie voor ondernemers in Nederland.

VNO-NCW behartigt in deze hoedanigheid de belangen van bedrijven uit alle sectoren richting Den Haag en Brussel. Deze belangenbehartiging richt zich met name op het in stand houden van het ondernemersklimaat in Nederland, en op het creëeren van een sterke Nederlandse economie. VNO-NCW is gestructureerd als een vereniging.

2.

Meer over...