Brief regering; Uitwerking intensivering natuur - Vaststelling van de begrotingsstaten van het Ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie (XIII) voor het jaar 2013

Deze brief is onder nr. 3 toegevoegd aan wetsvoorstel 33400 XIII - Vaststelling begroting Economische Zaken, Landbouw en Innovatie 2013.

1.

Kerngegevens

Officiële titel Vaststelling van de begrotingsstaten van het Ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie (XIII) voor het jaar 2013; Brief regering; Uitwerking intensivering natuur
Document­datum 01-10-2012
Publicatie­datum 01-10-2012
Nummer KST33400XIII3
Kenmerk 33400 XIII, nr. 3
Externe link origineel bericht
Originele document in PDF

2.

Tekst

Tweede Kamer der Staten-Generaal

Vergaderjaar 2012–2013

33 400 XIII

Vaststelling van de begrotingsstaten van het Ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie (XIII) voor het jaar 2013

Nr. 3

BRIEF VAN DE STAATSSECRETARIS VAN ECONOMISCHE ZAKEN, LANDBOUW EN INNOVATIE

Aan de Voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal

Den Haag, 28 september 2012

Hierbij ontvangt u mijn reactie op het verzoek van uw Kamer om nadere informatie te ontvangen over het moment waarop de uitvoeringsregelingen gereed zijn en of de intensiveringmiddelen natuur uit de aanvullende post via een nota van wijziging naar de begroting 2013 van het Ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie (EL&I) worden overgeheveld.

Zoals ik in mijn brief van 26 september jl. (Kamerstuk 30 825, nr. 182) reeds heb aangegeven, streef ik er naar om uw Kamer tijdig vóór de begrotingsbehandeling van EL&I, deel Landbouw en Natuur, nader te informeren over de voortgang en de benodigde uitvoeringsregelingen.

Het voornemen is om een nota van wijziging nog vóór de begrotingsbehandeling van EL&I, deel Landbouw en Natuur, aan uw Kamer aan te bieden. Op deze manier zijn de middelen tijdig beschikbaar om de regelingen nog dit jaar open te stellen.

De staatssecretaris van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie, H. Bleker


 
 
 

3.

Meer informatie

 

4.

EU Monitor

Met de EU Monitor volgt u alle Europese dossiers die voor u van belang zijn en bent u op de hoogte van alles wat er speelt in die dossiers. Helaas kunnen wij geen nieuwe gebruikers aansluiten, deze dienst zal over enige tijd de werkzaamheden staken.

De EU Monitor is ook beschikbaar in het Engels.