Een druk weekje - EU monitor

EU monitor
Zondag 29 november 2020
kalender

Een druk weekje

Met dank overgenomen van N.P.M. (Norbert) Klein i, gepubliceerd op vrijdag 5 oktober 2012.

Na een feestelijke beëdiging ben ik meteen in het diepe gesprongen. Druk bezig geweest met de opbouw van ons fractiebureau waarvoor 5 vacatures ingevuld gaan worden. Eerste actie was een secretaresse via een uitzendbureau. Jacqueline Keuning is enthousiast aan de slag gegaan. Op VKBanen zijn de vacatures voor de beleidsmedewerkers en de ambtelijk secretaris afgelopen zaterdag geplaatst. De vele reacties zullen nu bestudeerd worden.

Ook nog gewerkt aan de algemene financiële beschouwing over de Miljoenennota 2013. Dat werd apart, omdat er maandag ook een deelakkoord VVD-PvdA verscheen. Extra lastenverhogingen met name koopkrachtverlies voor AOW-ers met een klein pensioen, sneller verhoging van de AOW-leeftijd, extra belasting verhogingen voor het bedrijfsleven: het resultaat: minder sociaal (typisch PvdA ??) en nog meer lastenverzwaringen (typisch VVD ??).

Hier vind je de link naar mijn bijdrage in de Kamer, tevens mijn maidenspeech. Dat ging heel behoorlijk, kan altijd beter als het weer nalees. Via deze link is het voor je na te lezen op onze partijwebsite.