Rijnmond: Sprekersavond met Foort van Oosten (VVD), Rotterdam

Erasmusbrug in Rotterdam
© Kevin Bergenhenegouwen
datum 11 februari 2013 19:30
plaats Rotterdam
locatie Grand Café Restaurant Hoofdstuk II, Oostmolenwerf 14-24 Toon locatie
aanwezigen F (Foort) van Oosten i e.a.
organisatie Jongeren Organisatie Vrijheid en Democratie (JOVD) i

Op maandag 11 februari komt VVD-Tweede Kamerlid Foort van Oosten naar de JOVD Rijnmond. Als Kamerlid houdt hij zich bezig met enkele onderwerpen van Veiligheid & Justitie, waaronder de kansspelen. Gedurende deze sprekersavond zal hij niet alleen vertellen over zijn ervaringen als Tweede Kamerlid, maar zal hij ook terugkijken op zijn tijd in de lokale politiek (Schiedam) en zijn werk als advocaat. Uiteraard is er de mogelijkheid om vragen te stellen over actuele en minder actuele onderwerpen. Kortom, een avond met een lokaal en nationaal tintje!

Naar goed liberaal en Rijnmondiaans gebruik, zal de avond worden afgesloten met een borrel.

Locatie: Grand Café Restaurant Hoofdstuk II, Oostmolenwerf 14-24, Rotterdam

Tijdstip: inloop vanaf 19.30 uur, start 20.00 uur

In onze activiteitenkalender vind je een overzicht van de activiteiten die de komende periode door de JOVD Rijnmond worden georganiseerd.


1.

Jongeren Organisatie Vrijheid en Democratie (JOVD)

Deze in 1949 opgerichte Nederlandse liberale politieke jongerenorganisatie is sinds 2000 formeel gelieerd aan de VVD i. De Jongeren Organisatie Vrijheid en Democratie (JOVD) is echter in politiek opzicht volledig onafhankelijk van de VVD en heeft op bepaalde punten dan ook afwijkende standpunten. De organisatie heeft lokale afdelingen die zijn verdeeld over het gehele land. Het Algemeen Secretariaat van de JOVD is gevestigd in Den Haag.

2.

Meer over...