Brief regering; Uitstel reactie op de initiatiefnota - Initiatiefnota van de leden Anne Mulder en Michiel van Veen over patiëntveiligheid

Deze brief is onder nr. 3 toegevoegd aan dossier 33497 - Initiatiefnota over patiëntveiligheid.

1.

Kerngegevens

Officiële titel Initiatiefnota van de leden Anne Mulder en Michiel van Veen over patiëntveiligheid; Brief regering; Uitstel reactie op de initiatiefnota van de leden Anne Mulder en Michiel van Veen over patiëntveiligheid
Document­datum 30-01-2013
Publicatie­datum 30-01-2013
Nummer KST334973
Kenmerk 33497, nr. 3
Externe link origineel bericht
Originele document in PDF

2.

Tekst

Tweede Kamer der Staten-Generaal

Vergaderjaar 2012–2013

33 497

Initiatiefnota van de leden Anne Mulder en Michiel van Veen over patiëntveiligheid

Nr. 3

BRIEF VAN DE MINISTER VAN VOLKSGEZONDHEID, WELZIJN EN SPORT

Aan de Voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal

Den Haag, 24 januari 2013

De vaste commissie voor Volksgezondheid, Welzijn en Sport heeft mij gevraagd te reageren op de initiatiefnota van de leden Mulder en Van Veen (VVD). Deze reactie kan tot mijn spijt niet binnen de gebruikelijke termijn worden gegeven.

De reden van dit uitstel is dat ik de uitkomsten van een aantal lopende trajecten, zoals het debat over disfunctionerende specialisten en de beleidsreactie op de rapporten van Van der Steenhoven en Sorgdrager, in deze reactie wil verwerken.

Ik zal u de reactie zo spoedig mogelijk doen toekomen, in ieder geval voor het nog in te plannen algemeen overleg over Patiëntveiligheid.

De minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, E.I. Schippers


 
 
 

3.

Meer informatie

 

4.

EU Monitor

Met de EU Monitor volgt u alle Europese dossiers die voor u van belang zijn en bent u op de hoogte van alles wat er speelt in die dossiers. Helaas kunnen wij geen nieuwe gebruikers aansluiten, deze dienst zal over enige tijd de werkzaamheden staken.

De EU Monitor is ook beschikbaar in het Engels.