'Ik wil defensie weer sexy maken'

Met dank overgenomen van Y. (Ybeltje) Berckmoes-Duindam i, gepubliceerd op donderdag 16 mei 2013, 2:27.

Door: Lisa Portengen (Telegraaf)

Onze eigen Lisa Portengen is met een nieuw rubriek begonnen: Drie Smart&Sexy vragen aan... Hierin stelt zij drie levensvragen aan inspirerende bekende Nederlanders. Deze week is het de beurt aan politica Ybeltje Berckmoes. Zij is Tweede Kamerlid voor de VVD.

Lisa Portengen is oprichtster van de Smart&Sexy lifestyle. Haar missie is om vrouwen te inspireren hoe ze nog meer uit het leven kunnen halen.Ook is Lisa 'on tour'. Ze geeft lezingen en workshops en vanaf oktober 2013 gaat ze het theater in met een theatrale talkshow in 43 theaters!

Onderweg komt Portengen zoveel bijzondere vrouwen tegen. (En mannen natuurlijk ook maar laten we eens beginnen bij de vrouwen)

Sommige vrouwen ken je misschien al, andere zou je kunnen leren kennen.

Lisa stelt die vrouwen op haar pad de drie Smart&Sexy vragen:

1- Wat was een onvergetelijke ontmoeting?

2- Wanneer voel jij je echt Smart&Sexy?

3- Wat is jouw grootste droom en gaat die uitkomen?

Deze week had Lisa een ontmoeting met Ybeltje Berckmoes. Zij is lid van de tweede kamer voor de VVD, woordvoerder defensiepersoneel. Je kan haar ook volgen op twitter.

Op een mooie zonnige dag op het Binnenhof stelde Lisa haar de 3 Smart&Sexy vragen... Bekijk het filmpje voor de openhartige antwoorden van het kamerlid. 'Smart en sexy zijn niet echt woorden die bij de politiek passen.'

Meer Lisa op www.smartensexy.nl