SIMPATIC: tweede jaarlijkse congres, Den Haag

Ridderzaal in Den Haag
© Kevin Bergenhenegouwen
datum 2 april 2014 - 3 april 2014
plaats Den Haag
locatie Centraal Planbureau en het ministerie van Economische Zaken Toon locatie
organisatie Directoraat-generaal Onderzoek en Innovatie (RTD) i

Programma

Download (PDF document, 128.5 KB)

Locatie: Centraal Planbureau en het ministerie van Economische Zaken, Den Haag

Inschrijven

SIMPATIC voorziet beleidsmakers van uitgebreide en operationele instrumenten voor een betere beoordeling van de invloed van het onderzoeks- en innovatiebeleid in Europa, waarmee Europese innovatiebeleidsmakers de EU2020-uitdagingen beter te lijf kunnen.

Gedurende de drie dagen van wetenschappelijke en beleidsmatige bijeenkomsten zullen tussenresultaten worden gepresenteerd voor de politieke en academische gemeenschap op alle onderzoeksgebieden (micro, macro, groen en sociaal), evenals een conceptrapport over de invloed van RTD-beleidseffecten, uitgevoerd door Reinhilde Veugelers (te publiceren in februari 2015).

Dit congres brengt hoog aangeschreven deelnemers samen, waaronder EU-functionarissen, actieve en voormalige senior-beleidsmakers, erkende academische experts en specialisten uit het bedrijfsleven.

Bijlagen

Praktische informatie (PDF document, 205.7 KB)


1.

Directoraat-generaal Onderzoek en Innovatie (RTD)

Dit directoraat-generaal i is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van het Europese onderzoek- en innovatiebeleid. Het concurrentievermogen, de groei en de werkgelegenheid in Europa moeten worden verbeterd.

Dit DG valt onder verantwoordelijkheid van de Eurocommissaris voor Innovatie, onderzoek, cultuur en jeugd i.

2.

Meer over...