Kom naar Politieke Ledenraad in Zwolle

Met dank overgenomen van J.L. (Hans) Spekman i, gepubliceerd op dinsdag 22 april 2014, 13:04.

Foto Flickr / PvdA

Op donderdag 8 mei vindt in Zwolle de eerste Europese Politieke Ledenraad plaats, waar we het rapport 'De Bakens Verzetten' van de Commissie Melkert en onze agenda voor Europa bespreken. Dit in het licht van de Europese verkiezingen van 22 mei. Hiermee geeft het Partijbestuur graag gevolg aan de belofte op het afgelopen partijcongres om nog voor de Europese verkiezingen een ledenraad over Europa te organiseren.

Tijdens de Politieke Ledenraad zijn Diederik Samsom, Lodewijk Asscher en Paul Tang aanwezig. Ook geeft Ad Melkert een toelichting op zijn rapport. Gedurende de avond gaan we met elkaar in debat over de aanbevelingen van de Commissie Melkert om een volgende economische crisis te voorkomen.

Mede naar aanleiding van de bevindingen op deze ledenraad zal het Partijbestuur op een volgend Congres een resolutie over dit onderwerp aanbieden aan de partij. Uiteraard is er naar aanleiding van de moties ook uitgebreid de ruimte om met elkaar het gesprek aan te gaan over de verdere actualiteit.

Afgevaardigden kunnen tot woensdag 7 mei 10.00 uur moties indienen.

Informatie en aanmelden

Locatie: Nieuwe Buitensociëteit, Stationsplein 1, Zwolle

Inloop: 19.30 uur, opening om 20.00 uur

Als je aanwezig wilt zijn bij de Ledenraad dien je te reserveren via onze reserveerlijn: 020-5512155. Voor aanmelding heb je het nummer van de bijeenkomst (5883) en je relatienummer nodig.