Praktische training lobbyen in Brussel, Amsterdam

datum 18 oktober 2014 10:15 - 17:00
plaats Amsterdam, Amsterdam
locatie Amsterdamse universiteitsbibliotheek Toon locatie
zaal Potgieterzaal
organisatie Go-Europe

Het nieuwgekozen Europees Parlement i is aan het werk, de nieuwe Europese Commissie i is in zicht, en op bijna elk beleidsterrein zijn de nieuwe zevenjarige programma’s (2014-2020) van start gegaan. In het seizoen 2014 - 2015 zijn er opnieuw talloze mogelijkheden om het EU beleid te beïnvloeden. Uit onderzoek en ervaring blijkt: wie er vroeg bij is, heeft de meeste kans op succes.

Wie behoefte heeft aan een praktijkgerichte, interactieve training in EU lobbyen kan op zaterdag 18 oktober 2014 weer terecht bij PracticalPoliticsEU. De training is zeer geschikt voor professionals, werkzaam of studerend, in de gehele breedte van politiek en openbaar bestuur tot NGOs, die behoefte hebben aan praktische knowhow over de Europese Unie i en hoe je het Europees beleid kunt beïnvloeden.

In de training behandelen we het verschijnsel lobbyen in het algemeen met informatie, eigen ervaringen en praktische oefeningen. Vervolgens gaan we in op de specifieke praktijk van de EU, uitlopend op het maken van concrete actieplannen.

NB

Onze volgende praktische training EU Fondsenwerven organiseren we op zaterdag 22 november.

Voor meer informatie zie www.practicalpoliticseu.com


1.

Meer over...

2.

Meer informatie