Ondernemers Event met Erik Ziengs en Mark Rutte

Met dank overgenomen van E. (Erik) Ziengs i, gepubliceerd op zondag 25 januari 2015, 2:24.

Op woensdag 28 januari a.s. organiseert de VVD in de Crown Studio’s van Aalsmeer een speciaal Ondernemers Event. Mark Rutte en Erik Ziengs zijn daar de keynote speakers. Ondernemers zijn de trekpaarden van onze economie en worden door de VVD uiterst serieus genomen.

Het wordt een interactief evenement. Waarbij een actieve inbreng van ondernemers wordt gevraagd. Ondernemers krijgen uitgebreid de gelegenheid om met de Premier en de Ondernemersspecialist van de VVD in discussie en debat te gaan. Zowel Erik Ziengs als Mark Rutte zijn er van overtuigd, dat vooral ondernemers de economie uit het dal kunnen en zullen trekken. De VVD wil graag weten hoe zij ondernemers daarin het beste tegemoet kan komen.

Ondernemers zorgen voor economische groei en werkgelegenheid. Hen moet zo weinig mogelijk in de weg worden gelegd. Zodat ondernemers kunnen doen waar zij goed in zijn: ondernemen. Daarom wil de VVD in gesprek blijven met ondernemers. Niet alleen om te horen wat goed gaat. Maar ook wat beter kan. En hoe de VVD daarbij kan helpen.

Ondernemers kunnen zich nog aanmelden. Daarbij is een belangrijke rol weggelegd voor de sociale media. Ondernemers wordt gevraagd dit evenement onder de aandacht te brengen van hun netwerk. En ook om zelf via sociale media mee te praten over dit evenement. Door @VVDevents te volgen, af en toe tweets te retweeten en berichten op Facebook te liken. Op Twitter kan hiervoor de hashtag #VVDevents worden gebruikt. Tijdens het VVD Ondernemersevent zit een social media team boven op wat er online gezegd en gedeeld wordt.

ONDERNEMERS EVENT

woensdag 28 januari a.s.

van 13.30 tot 16.30 uur

Crown Studio’s

Van Cleeffkade 15

1431 BA Aalsmeer

Meer hierover op: www.vvd.nl/events