AquaMatch 2015, Amsterdam

Amsterdam
© PDC
datum 5 november 2015 08:00 - 17:00
plaats Amsterdam
locatie Europe Foyer 2, Amsterdam RAI Europaplein 1078 GZ Toon locatie
organisatie Uitvoerend Agentschap voor kleine en middelgrote ondernemingen (EASME) i

Is uw bedrijf actief in de watersector? Kom dan naar AquaMatch 2015 en ontmoet uw toekomstige zakenpartner(s).

Enterprise Europe Network (EEN) organiseert voor de 4e keer het grote internationale matchmakingevenement tijdens de Aquatech Amsterdam. Doel van dit evenement is om Nederlandse waterbedrijven (water- en deltatechnologie) in contact te brengen met buitenlandse bedrijven om zo samenwerkingspartners te vinden.

Financieringsmogelijkheden watersector

Speciale focus ligt dit jaar bij de internationale financieringsmogelijkheden voor de watersector. Voorafgaand aan de AquaMatch krijgt u tijdens de 'Water Funding Opportunities'-ontbijtsessie praktische en gerichte informatie over het Europese onderzoek en innovatieprogramma's Horizon 2020, Eurostars en LIFE.

Na de sessie kunt u tijdens de AquaMatch op zoek gaan naar internationale partners voor het vormen van consortia voor deze programma’s. U kunt ook een adviesgesprek aanvragen met een adviseur van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl).

Nieuw dit jaar is dat Deltares, Wetsus, Wageningen Universiteit, en de non-gouvernementele organisatie WASH Alliance aanwezig zijn. Deze kennisorganisaties zijn actief in het programma Horizon 2020. Tijdens de lunchsessie wordt het nieuwe programma Partners voor Water 2016 - 2021 gepresenteerd. Dit programma wordt het uitvoeringsprogramma van de nieuwe Nederlandse Internationale Water Ambitie (IWA).

Enterprise Europe Network, Horizon 2020, Eurostars en Partners voor Water zijn onderdeel van RVO.nl.

Meer informatie en registratie

Registreer u voor AquaMatch 2015.

Heeft u vragen? Neem dan contact op met:

Janine Kaya

E aquamatch@rvo.nl


1.

Uitvoerend Agentschap voor kleine en middelgrote ondernemingen (EASME)

Dit agentschap i van de Europese Unie i was belast met het verstrekken van Europese subsidies en het faciliteren van projecten binnen verschillende EU-programma's. EASME beheerde onder meer een groot deel van het programma voor het Concurrentievermogen van ondernemingen en MKB i (COSME), een gedeelte van het Horizon 2020 i-programma en het financieringsinstrument voor het milieu i (LIFE).

Het Uitvoerend Agentschap voor kleine en middelgrote ondernemingen is sinds 1 april 2021 vervangen door het Europees Uitvoerend Agentschap innovatieraad en het mkb (EISMEA) i.

2.

Meer over...