De Digital Single Market en Nederland: wat kunnen we tijdens het EU-voorzitterschap bereiken?, Den Haag

datum 19 november 2015
plaats Den Haag
locatie Fokker Terminal Toon locatie
aanwezigen L.J.J. (Lambert) van Nistelrooij i e.a.
organisatie Huis van Europa i

Heeft u het Jaarcongres ECP op 19 november al in uw agenda staan? Deze dag staat de Fokker Terminal in Den Haag in het hart van de digitalisering. Een van de 24 subsessies die dag wordt georganiseerd door de Europese Commissie Vertegenwoordiging en het Informatiebureau van het Europees Parlement in samenwerking met ECP: De Digital Single Market en Nederland: wat kunnen we tijdens het EU-voorzitterschap bereiken?

HD De Digital Single Market en Nederland: wat kunnen we tijdens het EU-voorzitterschap bereiken?

Tonnie de Koster, assistent van Gerard de Graaf, Directeur Digitale Economie en Coördinatie van de Europese Commissie, geeft in deze sessie een overzicht van de laatste ontwikkelingen op het gebied van de Digital Single Market. Mark Bressers, directeur Regeldruk en ICT-beleid van het Ministerie van Economische Zaken, geeft zijn visie op de rol van en kansen voor Nederland tijdens het Europees voorzitterschap. Lambert van Nistelrooij, Europarlementarier voor het CDA, zal reflecteren op deze toespraken en daarna gaan we graag in discussie met de zaal.

Gratis deelname

Deelname aan het Jaarcongres ECP is gratis. U kunt zich aanmelden via de website: www.jaarcongresecp.nl.


1.

Huis van Europa

In het Huis van Europa zijn het Europees Parlement Liaisonbureau in Nederland i en de Europese Commissie vertegenwoordiging in Nederland i gevestigd.

2.

Meer over...