Praat mee tijdens mkb-dag van de SP

Kalender (Bron: swedeandsour / iStock.com)
swedeandsour / iStock.com
datum 23 mei 2016
organisatie MKB-Nederland (MKB) i

Datum:

Maandag 23 Mei 2016

Voorzitter Michaël van Straalen van MKB-Nederland is maandag 23 mei te gast bij de derde landelijke MKB-dag van de SP met partijleider Emile Roemer. De partij nodigt ondernemers van harte ook deel te nemen aan deze dag, die plaatsvindt in de Tweede Kamer in Den Haag. Deelname is gratis.

De SP presenteert op deze dag het nieuwste rapport '100% hart voor de zaak'. Tweede Kamerlid Sharon Gesthuizen en Europarlementariër Dennis de Jong lichten toe wat de SP in Nederland en in Europa voor het midden- en kleinbedrijf doet en van plan is. Hierbij zullen onderwerpen als late betalingen, wurgcontracten voor franchisenemers, overlast die de detailhandel ondervindt van mobiele bendes, financiering, aanbestedingen en acquisitiefraude aan bod komen, maar aanwezige ondernemers kunnen ook andere onderwerpen inbrengen.

De MKB-dag duurt van 12.00 tot 18.00 uur. U kunt zich aanmelden via https://actie.sp.nl/mkb


1.

MKB-Nederland (MKB)

MKB-Nederland is de belangenorganisatie voor het midden- en kleinbedrijf in Nederland.

MKB-Nederland behartigt in deze hoedanigheid de belangen van de leden in Nederlandse en Europese politieke besluitvorming. Daarnaast organiseert MKB-Nederland informatie- en netwerkbijeenkomsten voor ondernemers. MKB-Nederland is gestructureerd als een vereniging.

2.

Meer over...