Najaarscongres VVD, Nieuwegein

Ophaalbrug in Nieuwegein
datum 25 november 2017
plaats Nieuwegein
organisatie Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (VVD) i

VVD-Najaarscongres

datum: 25 november 2017 10:00

plek: Nieuwegein

Graag nodigen wij je van harte uit voor het Najaarscongres van de VVD op zaterdag 25 november in Nieuwegein (NBC Congrescentrum, Blokhoeve 1). Dit najaar pakken we het anders aan, het programma is vernieuwd. We starten het congres met de Algemene Vergadering, waar onze nieuwe partijvoorzitter bekend wordt gemaakt. Aansluitend kun je deelnemen aan meerdere korte sessies met veel interactie. Dit programmaonderdeel staat in het teken van onze lokale netwerken en debat. Vanzelfsprekend staan wij dit congres ook stil bij de naderende gemeenteraadsverkiezingen van 2018. Het is tijd om de mouwen op te stropen en samen een geweldige campagne neer te zetten! Het congres wordt afgesloten door Mark Rutte.

Het complete programma van het congres vind je op de website van de VVD: www.vvd.nl/av

Aanmelden

Aanmelden voor het Najaarscongres via MijnVVD is helaas niet meer mogelijk. Maar je bent natuurlijk van harte welkom! Meld je bij de balie op het congres zelf.

Congresstukken en leeswijzer:

Je vindt de Leeswijzer onder aan deze pagina.


1.

Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (VVD)

De Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (VVD) is een rechtse liberale partij, met op onder meer ethisch gebied progressievere standpunten. Politiek leider is sinds 14 augustus 2023 Dilan Yesilgöz-Zegerius i. De partij werd opgericht in 1948 als opvolger van de Partij van de Vrijheid i (PvdV), die weer een voortzetting was van de vooroorlogse Liberale Staatspartij i (LSP).

De VVD kreeg bij de Tweede Kamerverkiezingen van 22 november 2023 i 24 zetels, een verlies van 10 zetels ten opzichte van 2021. De VVD werd daarmee voor het eerst in dertien jaar niet de grootste partij in de Tweede Kamer. In de Eerste Kamer i heeft de VVD momenteel tien zetels. Er zitten vijf Nederlandse leden namens de VVD in het Europees Parlement i.

2.

Meer over...