Defensie: Rechtse Hobby of Noodzakelijke Verzekeringspolis?, Den Haag

Ridderzaal in Den Haag
© Kevin Bergenhenegouwen
datum 15 juni 2016 19:30 - 22:00
plaats Den Haag
locatie Grote Marktstraat 14, 2511 BJ Toon locatie
aanwezigen S. (Salima) Belhaj i e.a.
organisatie Jonge Democraten (JD) i

Op woensdag 15 juni organiseren de JD-afdelingen Leiden-Haaglanden en Rotterdam gezamenlijk een activiteit over defensie!

Staat Nederland voor lul in de NAVO omdat we geen 2% van het budget an defensie uitgeven? Hoe moet de Nederlandse krijgsmacht zich gaan specialiseren? En hoe is de sfeer binnen defensie zelf?

De activiteit vindt plaats in Café Rootz in Den Haag, aan de Grote Markt. Kamerlid Salima Belhaj, JD-portefouillehouder Deemer van Werven, en officieren Mark Bouwer en Mostafa Hilali zullen spreken over al deze zaken. De heer Hilali zal het ook nog hebben over zijn werkzaamheden waarbij hij militairen voorlicht over Islam.

Het belooft een fantastische activiteit te worden, dus kom vooral langs! Inloop op 19:30, beginnen om 20:00. Na afloop gaan we uiteraard nog even borrelen!


1.

Jonge Democraten (JD)

Deze politieke jongerenorganisatie is verbonden aan D66 i en heeft als doel bij te dragen aan de individuele ontplooiing van alle mensen. De JD is opgericht in 1984 en bestaat uit jongeren tussen de 12 en 30 jaar oud. Met ongeveer 3500 leden is JD één van de grotere politieke jongerenorganisaties in Nederland. De JD heeft tien lokale afdelingen in het land.

2.

Meer over...