Vacature Persoonlijk Medewerker

Met dank overgenomen van I.S.H. (Ingrid) de Caluwé i, gepubliceerd op donderdag 26 mei 2016, 3:08.

Vacature persoonlijke medewerker Tweede Kamerlid Ingrid de Caluwé

Ik ben met ingang van 29 augustus op zoek naar een persoonlijk medewerker.

Als persoonlijk medewerker van een Kamerlid ben je werkzaam in het hart van de parlementaire democratie. De VVD-fractie is met 40 leden de grootste fractie in de Tweede Kamer. Samen geven de Kamerleden stem aan de opvattingen van ruim 1,9 miljoen kiezers. Zij doen dit vanuit een liberale visie, waarin vrijheid, verantwoordelijkheid, verdraagzaamheid, sociale rechtvaardigheid en gelijkwaardigheid centraal staan. Bij het uitvoeren van hun wetgevende en controlerende taken worden de Kamerleden ondersteund door een persoonlijk medewerker, beleidsmedewerkers en voorlichters.

Wat houdt de functie in?

Als persoonlijk medewerker ondersteun je rechtstreeks het Kamerlid bij het uitvoeren van haar functie. Je bent het eerste aanspreekpunt voor mensen, organisaties en bedrijven die contact zoeken met het Kamerlid. De actualiteit volg je op de voet, je signaleert relevante ontwikkelingen en bereidt fractievergaderingen, debatten en wetsbehandelingen inhoudelijk en organisatorisch voor. Daarnaast draag je zorg voor een soepele en accurate afwikkeling van post, e-mail en telefoon en bent verantwoordelijk voor het agendabeheer en actualiseren van de website.

Herken je jezelf in het onderstaande profiel?

Je bent bij voorkeur afgestudeerd; je beschikt over een academisch werk- en denkniveau en een brede algemene ontwikkeling. Politiek en het parlementaire proces hebben jouw interesse en je bent lid van en bij voorkeur actief voor de VVD. Je werkt in een ondersteunende rol en vervult deze op proactieve en discrete wijze. Organiseren is jouw tweede natuur; je werkt zelfstandig en stelt de juiste prioriteiten. Ook onder tijdsdruk werk je accuraat. Dat werkplanning en -tijden kunnen wijzigen is voor jou geen probleem. Jouw communicatieve vaardigheden zijn goed; je redeneert helder en overtuigend, weet jouw ideeën goed te verwoorden en beschikt over een vlotte pen.

Wat hebben wij te bieden?

Naast een unieke werkomgeving met uitstekende faciliteiten bieden wij een passend arbeidsvoorwaardenpakket. Beloning vindt plaats volgens een eigen salarissysteem dat is geënt op dat van de rijksambtenaren (BBRA-schalen). Inschaling vindt plaats op basis van opleiding en ervaring. Het gaat om een fulltime baan van 36 uur verdeeld over 5 werkdagen.

Solliciteren

Jouw sollicitatie voorzien van motivatiebrief en CV kun je vóór 15 juni richten aan: Charlotte van Wezel, c.vwezel@tweedekamer.nl. Voor vragen en informatie kun je contact opnemen via dit mailadres of bellen naar 06-11903341.