34566 NL - parlementaire enquête/onderzoek/ondervraging
Parlementaire ondervraging Fiscale constructies

Dit is een beperkte versie

U kijkt naar een beperkte versie van dit dossier in de EU Monitor.

1.

Volledige titel

Parlementaire ondervraging Fiscale constructies

2.

Moties

Bij dit dossier werden in de Tweede Kamer vier moties ingediend.

3.

Documenten

(19 stuks)

2 7 oktober 2016, brief, nr. 1     KST345661
Brief van het Presidium over een voorstel van het lid Merkies voor een parlementaire ondervraging naar fiscale constructies - Voorstel voor een parlementaire ondervraging naar fiscale constructies
 
2 7 oktober 2016, brief, nr. 2     KST345662
Brief van het Presidium over een voorstel van de leden Groot en Grashoff voor een parlementaire ondervraging naar fiscale constructies - Voorstel voor een parlementaire ondervraging naar fiscale constructies
 
2 5 juli 2017, rapport, nr. 3     KST345663
Rapport; Verslag van de Parlementaire ondervragingscommissie Fiscale constructies
 

4.

Disclaimer

Dit dossier is automatisch samengesteld. Aan de technische programmering is veel zorg besteed. Een garantie op de juistheid van de gebruikte bronnen en het samengestelde resultaat kan echter niet worden gegeven.

5.

Uitgebreide versie

Van deze pagina bestaat een uitgebreide versie met alle documenten in dit dossier en een overzicht van verwante dossiers.

De uitgebreide versie is beschikbaar voor betalende gebruikers van de Parlementaire Monitor van PDC Informatie Architectuur.

6.

Parlementaire Monitor

Met de Parlementaire Monitor volgt u alle parlementaire dossiers die voor u van belang zijn en bent u op de hoogte van alles wat er speelt in die dossiers. Helaas kunnen wij geen nieuwe gebruikers aansluiten, deze dienst zal over enige tijd de werkzaamheden staken.