Bezoek aan de glastuinbouwsector in Westland

Westland, Michigan, U.S.A.
wikimedia/Alexrk2
datum 9 december 2016
plaats Westland, Verenigde Staten
locatie Het Toon locatie
aanwezigen G.J.M. (Gerben-Jan) Gerbrandy i e.a.
organisatie D66-delegatie Europees Parlement i

Gesprek tussen een aantal Westlandse ondernemers in de glastuinbouwsector en D66 politici ter kennismaking en delen van informatie.

De gemeente Westland heeft het grootste aaneengesloten glastuinbouwcluster ter wereld. Het gehele cluster, van zaadveredeling tot de handel en logistiek, is hier vertegenwoordigd. Zoals hierboven al is gesteld is tuinbouw meer dan alleen het telen van producten. De kennis die binnen bedrijven aanwezig is wordt internationaal (h)erkend en benut. Opvallend genoeg is dit in Nederland zelf niet altijd het geval. Daarom nodigt Westland ook de politiek graag uit voor een nadere kennismaking met de glastuinbouw. Gerben-Jan Gerbrandy is op deze uitnodiging ingegaan om samen met een aantal Westlandse ondernemers elkaar te informeren over genoemde thema’s en hierover met elkaar in gesprek gaan.

http://www.westland.info/home

9 december

09.00uur-12.00uur

Het Westland

Meer binnen dit thema

Concurrerende en groene economie

De overgang naar een groene economie kan alleen op Europees niveau slagvaardig worden ingezet. Een economie waarin we voorop lopen met groene technologie en groene banen.


1.

D66-delegatie Europees Parlement

De D66 i-delegatie in het Europees Parlement i telt één lid. De delegatie maakt deel uit van de fractie Renew Europe i, waarin ook de VVD-delegatie i vertegenwoordigd is.

De partij is sinds 1979 vertegenwoordigd in het Europees Parlement, met uitzondering van 1984 toen de partij geen zetel wist te behalen. Het hoogst behaalde resultaat van D66 bij de Europese verkiezingen is 4 zetels in 1994 en 2014.

2.

Meer over...