Femke Merel Arissen in talkshow Vrouwenweek Event, Utrecht

Utrecht Centraal
© Kevin Bergenhenegouwen / PDC
datum 3 maart 2017 16:00 - 20:30
plaats Utrecht
locatie Vrouwe Justitiazaal, De Rechtbank, Korte Nieuwstraat 14 Toon locatie
aanwezigen F.M. (Femke Merel) van Kooten-Arissen i e.a.
organisatie Partij voor de Dieren (PvdD) i

Vrijdag 3 maart vindt in de Vrouwe Justitiazaal van De Rechtbank in het centrum van de stad Utrecht het Vrouwenweek Event 2017 plaats. De Rechtbank, het gerechtsgebouw waar rechters en veroordeelden elkaar ontmoetten, huisvest nu een restaurant in het monumentale pand. De Vrouwe Justitiazaal is op 3 maart voor de bezoekers van het Vrouwen van Nu Vrouwenweekevent the place to be.

In de organisatie van dit evenement werkt Vrouwen van Nu dit jaar samen met The Hunger Project om met de kracht van samen een mooi programma aan te bieden. Het programma loopt van 16.00 uur tot 20.30 uur.

Talkshow

Met de Tweede Kamerverkiezingen van 15 maart in het vooruitzicht start het evenement met een talkshow met vrouwelijke politici die op de kandidatenlijst van de verschillende politieke partijen staan. Hebben zij als vrouw speciale aandacht voor maatschappelijke thema’s die voor vrouwen belangrijk zijn? Hebben zij als vrouw een andere kijk op onderwerpen die ter discussie staan? Met andere woorden, heeft de aanwezigheid van vrouwen in de politiek, en meer specifiek in de Tweede Kamer, een meerwaarde voor vrouwen?

Namens de PvdD zal kandidaat-Kamerlid Femke Merel Arissen deelnemen aan de talkshow.

Tickets voor het Vrouwenweek Event zijn voor €19,50.p.p hier te koop.

Meer informatie


1.

Partij voor de Dieren (PvdD)

De Partij voor de Dieren (PvdD) beschouwt dieren als de allerzwaksten in de samenleving en wil dierenwelzijn terugbrengen op de politieke agenda. Politiek leider van de Partij voor de Dieren is Esther Ouwehand i (vanaf september 2023 tijdelijk vervangen). De partij werd opgericht in 2002.

Bij Tweede Kamerverkiezingen van 22 november 2023 i haalde de PvdD drie zetels, drie minder dan bij de verkiezingen in 2021. De partij heeft drie zetels in de Eerste Kamer i en één zetel in het Europees Parlement i.

2.

Meer over...