Femke Merel Arissen in verkiezingsdebat Milieucafé Tilburg

Gemeentehuis van Tilburg
datum 5 maart 2017 13:30 - 15:00
plaats Tilburg
locatie Theater de NWE Vorst, Willem II Straat 49 Toon locatie
aanwezigen E.M.A. (Eric) Smaling i, A.H. (Agnes) Mulder i, R.J. (Remco) Dijkstra i, F.M. (Femke Merel) van Kooten-Arissen i, S.C. (Suzanne) Kröger i e.a.
organisatie Partij voor de Dieren (PvdD) i

Het Milieucafé organiseert voor de 7e keer een groot verkiezingsdebat. Een duurzame economie en de Nederlandse natuur staan centraal. Topkandidaten van alle grote partijen laten u die middag kennismaken met hun duurzame ambities. PvdD-kandidaat Femke Merel Arissen zal het debat aangaan met o.a. Stientje van Velthoven (D66), Suzanne Kröger (GroenLinks), Agnes Mulder (CDA), Eric Smaling (SP) en Remco Dijkstra (VVD). De kandidaten worden uitgedaagd door twee experts met een prikkelend betoog over klimaat- en natuurbeleid. Plaats van handeling is Theater de NWE Vorst.

Het Milieucafé organiseert sinds 1998 debatten in aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen. Ons laatste verkiezingsdebat trok bijna 450 bezoekers. In de NWE Vorst is echter slechts ruimte voor een kleine 300 mensen, dus zorg dat je er op tijd bij bent!

Meer informatie


1.

Partij voor de Dieren (PvdD)

De Partij voor de Dieren (PvdD) beschouwt dieren als de allerzwaksten in de samenleving en wil dierenwelzijn terugbrengen op de politieke agenda. Politiek leider van de Partij voor de Dieren is Esther Ouwehand i (vanaf september 2023 tijdelijk vervangen). De partij werd opgericht in 2002.

Bij Tweede Kamerverkiezingen van 22 november 2023 i haalde de PvdD drie zetels, drie minder dan bij de verkiezingen in 2021. De partij heeft drie zetels in de Eerste Kamer i en één zetel in het Europees Parlement i.

2.

Meer over...