Filmvertoning One Single Planet in Driebergen met Femke Merel Arissen, Nederland

kaart nederlandNederland
datum 10 maart 2017 19:30 - 22:30
plaats Nederland
locatie Parklaan 7, 3972 JX Driebergen Toon locatie
aanwezigen F.M. (Femke Merel) van Kooten-Arissen i e.a.
organisatie Partij voor de Dieren (PvdD) i

LET OP! Geef je je op voor de docu, dan maak je kans op een vrijkaartje voor Veggieworld in de Jaarbeurs op 11 of 12 maart.

Kom jij vrijdag 10 maart ook naar de vertoning van de spraakmakende documentaire ‘One Single Planet’ in de Parklaankerk in Driebergen? Deze docu is van de Nicolaas G. Pierson Foundation, het wetenschappelijk bureau van de Partij voor de Dieren.

Om de film in te leiden is Statenlid Femke Merel Arissen aanwezig. Ze staat op nummer 5 van onze kandidatenlijst voor de Tweede Kamerverkiezingen op #15maart. Femke Merel beantwoordt vragen over de docu en ook over ons verkiezingsprogramma ‘Plan B'. We sluiten af met een borrel.

Iedereen is welkom en de vertoning is gratis, dus neem vooral vrienden, familie, buren, collega’s en andere bekenden mee! Stuur een mail naar utrecht@partijvoordedieren.nl, vermeld je naam en met hoeveel personen je komt.

Meer informatie


1.

Partij voor de Dieren (PvdD)

De Partij voor de Dieren (PvdD) beschouwt dieren als de allerzwaksten in de samenleving en wil dierenwelzijn terugbrengen op de politieke agenda. Politiek leider van de Partij voor de Dieren is Esther Ouwehand i (vanaf september 2023 tijdelijk vervangen). De partij werd opgericht in 2002.

Bij Tweede Kamerverkiezingen van 22 november 2023 i haalde de PvdD drie zetels, drie minder dan bij de verkiezingen in 2021. De partij heeft drie zetels in de Eerste Kamer i en één zetel in het Europees Parlement i.

2.

Meer over...