34695 NL - wetsvoorstel
Initiatiefvoorstel Wet informatiepositie Staten-Generaal inzake de Europese Unie

Dit is een beperkte versie

U kijkt naar een beperkte versie van dit dossier in de EU Monitor.

Dit wetsvoorstel werd op 17 maart 2017 aanhangig gemaakt door de Tweede Kamerleden Maij (PvdA) i en Mulder.

 

Dit voorstel is gebaseerd op de overweging, dat het wenselijk is wettelijke regels te stellen met betrekking tot de informatiepositie van de Staten-Generaal met betrekking tot de Europese Unie.

1.

Volledige titel

Voorstel van wet van de leden Maij en Anne Mulder tot verbetering van de informatiepositie van de Staten-Generaal met betrekking tot de Europese Unie (Wet informatiepositie Staten-Generaal inzake de Europese Unie)

2.

Documenten

(6 stuks)

2 17 maart 2017, geleidende brief, nr. 1     KST346951
Geleidende brief
 
2 17 maart 2017, voorstel van wet, nr. 2     KST346952
Voorstel van wet
 
2 17 maart 2017, memorie van toelichting, nr. 3     KST346953
Memorie van toelichting
 

3.

Disclaimer

Dit dossier is automatisch samengesteld. Aan de technische programmering is veel zorg besteed. Een garantie op de juistheid van de gebruikte bronnen en het samengestelde resultaat kan echter niet worden gegeven.

4.

Uitgebreide versie

Van deze pagina bestaat een uitgebreide versie met het inleidende gedeelte van de memorie van toelichting, alle documenten in dit dossier, een overzicht van door dit wetsvoorstel gewijzigde wetten en een overzicht van verwante dossiers.

De uitgebreide versie is beschikbaar voor betalende gebruikers van de Parlementaire Monitor van PDC Informatie Architectuur.

5.

Parlementaire Monitor

Met de Parlementaire Monitor volgt u alle parlementaire dossiers die voor u van belang zijn en bent u op de hoogte van alles wat er speelt in die dossiers. Helaas kunnen wij geen nieuwe gebruikers aansluiten, deze dienst zal over enige tijd de werkzaamheden staken.