Opening Politiek Seizoen 2017-2018, Groningen

Groningen, Martini Toren
wikimedia/Ra-smit
datum 1 september 2017 16:00
plaats Groningen
locatie DOT Toon locatie
aanwezigen E.M.J. (Lilianne) Ploumen i, H. (Henk) Nijboer i e.a.
organisatie Jonge Socialisten in de PvdA (JS) i

Samen met de Jonge Socialisten Groningen organiseren we onze opening van het politieke seizoen dit jaar in Groningen. Op 1 september zullen onder andere Lilianne Ploumen, Henk Nijboer, eventuele ‘mystery guests’ en vele andere politici aanwezig zijn. Vooral hopen we natuurlijk dat jij er ook bij aanwezig bent!

De opening zal plaatsvinden in DOT Groningen*, waar we inhoud met muziek en gezelligheid zullen combineren. Er zal koffie/thee, een drankje en een hapje in de vorm van een BBQ aanwezig zijn. Voor de BBQ vragen we een eigen bijdrage van 5 euro**, de rest van de middag/avond bieden we graag gratis aan.

Het programma ziet er als volgt uit: 15:45-16:15 Inloop, koffie/thee, muziek 16:15-17:30 Programma deel 1 (inhoudelijk) 17:30-19:30 Programma deel 2 (o.a. BBQ)

Het aantal gasten is niet ongelimiteerd, we zouden het dan ook erg op prijs stellen als mensen die van plan zijn te komen dit aangeven in het evenement op Facebook en/of een mailtje sturen naar Julian. Met vragen kun je ook bij Julian terecht.

Tot vrijdag 1 september!

  • De locatie is DOT Groningen, vlak naast DOT is een een parkeergarage en tevens is het zeer goed te bereiken met het OV.

**Wil je ook deelnemen aan de BBQ stuur dan een mail naar voorzitter@jsgroningen.nl, mocht je vegetarisch zijn geef dit dan eveneens even door. Uiteraard is er rekening gehouden met vegetariërs.


1.

Jonge Socialisten in de PvdA (JS)

Deze organisatie is de onafhankelijke politieke jongerenorganisatie van de PvdA i. De Jonge Socialisten in de PvdA (JS) wil jongeren interesseren voor politiek en jongerenparticipatie bevorderen in politieke en maatschappelijke zin. Belangrijke maatschappelijke onderwerpen waar JS zich mee bezighoudt zijn: goed en toegankelijk onderwijs, sociale zekerheid, werkgelegenheid, duurzame ontwikkeling en milieu.

2.

Meer over...