Voorjaarscongres VVD, Arnhem

Arnhem, Kleine Oord met Eusebiuskerk
datum 25 mei 2018 13:00 - 26 mei 2018
plaats Arnhem
aanwezigen E. (Erik) Ziengs i e.a.
organisatie Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (VVD) i

Voorjaarscongres VVD

datum: 25 mei 2018 13:00

plek: Hotel Papendal, Papendallaan, Arnhem, Nederland

Reserveer vrijdag 25 en zaterdag 26 mei in je agenda!

Dit Voorjaarscongres hebben wij op de sportieve congreslocatie Papendal (Papendallaan 3, Arnhem) weer een vol programma. Vrijdagavond 25 mei kijken we samen terug op de gemeenteraadsverkiezingen die op 21 maart plaatsvonden en zal Klaas Dijkhoff de zaal toespreken.

Programma zaterdag

Op zaterdagochtend 26 mei vindt de Algemene Vergadering plaats en de speech van Mark Rutte. Daarna hebben wij ieder uur, in iedere zaal een andere activiteit. Van debatteren, campagnevoeren, trainingen tot sport.

Je vindt hier het complete programma (onder voorbehoud van wijzigingen).

Kortom: doe mee dit congres!

Wij zien je graag in Papendal!

Aanmelden

 

Aanmelden voor het Voorjaarscongres via MijnVVD is helaas niet meer mogelijk. Maar je bent van harte welkom op het congres! Meld je ter plaatse bij de inschrijfbalie.

 

Leeswijzer en stukken Algemene Vergadering

  • Klik hier om de Leeswijzer voor het Voorjaarscongres te downloaden.
  • Klik hier om het Financieel Jaarrapport 2017 te downloaden.
  • Klik hier om het Jaarverslag 2017 te downloaden.

1.

Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (VVD)

De Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (VVD) is een rechtse liberale partij, met op onder meer ethisch gebied progressievere standpunten. Politiek leider is sinds 14 augustus 2023 Dilan Yesilgöz-Zegerius i. De partij werd opgericht in 1948 als opvolger van de Partij van de Vrijheid i (PvdV), die weer een voortzetting was van de vooroorlogse Liberale Staatspartij i (LSP).

De VVD kreeg bij de Tweede Kamerverkiezingen van 22 november 2023 i 24 zetels, een verlies van 10 zetels ten opzichte van 2021. De VVD werd daarmee voor het eerst in dertien jaar niet de grootste partij in de Tweede Kamer. In de Eerste Kamer i heeft de VVD momenteel tien zetels. Er zitten vijf Nederlandse leden namens de VVD in het Europees Parlement i.

2.

Meer over...